• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

emmers

Als u een emmer nodig hebt om water te vervoeren, voer of uw tuin op te ruimen, vindt u een aantal voor de best mogelijke prijzen in onze winkel. We hebben ook praktische, handige emmers voor thuisgebruik in ons aanbod. Wij leveren alleen solide modellen die aanzienlijke ladingen kunnen dragen en u jarenlang van dienst zullen zijn. Bekijk ze maar eens!

Bent u op zoek naar een kleine emmer met een dikke bodem, stevige wanden en een zwaar handvat? Koop de plastic tuinemmer van 12 liter, perfect geschikt voor het wieden en verzamelen van stenen van randen, evenals het transport van grond, zand, puin of hout. Kies de plastic tuinemmer van 20 liter voor het geval u zwaardere lasten moet verplaatsen. Je kunt ook de grondwortels van bomen en struiken erin laten weken voordat je ze plant. Als u water wilt meenemen, bestelt u de plastic tuinemmer van 12, 16 of 20 liter met een trechter. De handige trechter voorkomt dat u water morst. We hebben ook emmers van hoge kwaliteit voor thuisgebruik in onze online winkel, zoals de goedkope, praktische en esthetische romige witte Thies-dweilemmer van 13 liter. Bekijk onze scherpe prijzen. U krijgt premiumkwaliteit zonder uw portemonnee leeg te laten lopen in onze winkel.

Koop tuinemmers in verschillende maten met gegarandeerde snelle levering. Bezoek ook onze andere secties. We bieden een complete selectie praktische containers, manden, dozen en trays voor gebruik in huis en tuin. Wij nodigen u vriendelijk uit om door te bladeren!