• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

emmers

Als u een emmer nodig heeft om water, compost of uw tuin op te ruimen, vindt u bij ons een breed assortiment tegen de beste prijzen. We bieden zowel tuin- als huishoudemmers aan die duurzaam zijn, ontworpen om aanzienlijke ladingen te dragen en jaren mee te gaan. Duik in onze "Emmers" categorie om meer te ontdekken!

Op zoek naar een compacte emmer met een dikke bodem, robuuste wanden en een zwaar handvat? Overweeg de 12-liter Plastic Tuinemmer, ideaal voor onkruid wieden, stenen verzamelen uit bloembedden en het vervoeren van aarde, zand of puin. Voor zwaardere ladingen is de 20-liter Plastic Tuinemmer uw beste keuze. U kunt het zelfs gebruiken om de wortelballen van bomen en struiken in te weken voor het planten. Als u voornamelijk water vervoert, zou de 12, 16 of 20-liter Plastic Tuinemmer met een trechter iets voor u kunnen zijn. De handige trechter zorgt ervoor dat u geen water morst. Voor huishoudelijke behoeften raden we de stijlvolle 13-liter roomwitte Thies Mopemmer aan, zowel praktisch als betaalbaar. Onze "Emmers" categorie biedt producten van topkwaliteit zonder uw portemonnee leeg te maken.

Koop tuinemmers in verschillende maten en profiteer van een snelle levering. Vergeet niet onze andere secties te verkennen die een overvloed aan praktische containers, manden, dozen en trays bieden voor zowel huis als tuin. We kijken ernaar uit u te mogen bedienen!