• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Vödrök

Ha vödröt keresel víz, komposzt hordásához vagy kertje rendbetételéhez, nálunk a legjobb áron találja meg a szükséges választékot. Kínálatunkban megtalálhatóak a kertészeti és háztartási használatra tervezett, tartós vödrök is, melyek jelentős terhelést képesek cipelni és éveken át szolgálnak. Merüljön el "Vödrök" kategóriánkban és fedezze fel a lehetőségeket!

Kompakt vödröt keres vastag aljjal, erős falakkal és strapabíró füllel? Tekintse meg a 12 literes Műanyag Kerti Vödrünket, mely ideális gyomláláshoz, virágágyásból kő gyűjtéshez és föld, homok vagy törmelék szállításához. A nehezebb teher szállításához a 20 literes Műanyag Kerti Vödör a legjobb választás. Azt is használhatja fák és bokrok gyökérgömbjeinek beáztatására a telepítés előtt. Ha főként vizet szállít, a 12, 16 vagy 20 literes Műanyag Kerti Vödör tölcsérrel pontosan Önnek való. A praktikus tölcsérrel biztosan nem önt le vizet. Háztartási igényekhez ajánljuk a stílusos 13 literes krémszínű Thies Mop Vödröt, mely praktikus és megfizethető. "Vödrök" kategóriánkban a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk, amelyek nem ürítik ki a pénztárcáját.

Vásároljon kerti vödröket különböző méretekben és élvezze a gyors kiszállítást. Ne feledje el felfedezni további kategóriáinkat, melyek számos praktikus tartályt, kosarat, dobozt és tálcát kínálnak otthoni és kerti használatra. Alig várjuk, hogy kiszolgálhassuk Önt!