• $170.00 For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

spande

Hvis du har brug for en spand til at transportere vand, foder eller rydde op i din have, finder du nogle til de bedst mulige priser i vores butik. Vi har også praktiske, praktiske spande til hjemmebrug i vores tilbud. Vi leverer kun solide modeller, der holder betydelige belastninger og vil tjene dig i årevis. Bare kig på dem!

Søger du efter en lille spand med en tyk bund, robuste vægge og et kraftigt håndtag? Køb den 12-liters plastikhavespand, der er perfekt egnet til lukning og opsamling af sten fra grænserne samt til transport af jord, sand, affald eller træ. Vælg 20-liters plastikhavespand, hvis du har brug for at bevæge tungere belastninger. Du kan også sænke jordklodderne af træer og buske i det før plantning. Hvis du har til hensigt at bære vand, skal du bestille 12, 16 eller 20-liters plastikspand med en tragt. Den praktiske tragt forhindrer dig i at spildes vand. Vi har også spande i høj kvalitet til hjemmebrug i vores online butik, såsom den billige, praktiske og æstetiske 13-liters kremhvide Thies moppespand. Tjek vores konkurrencedygtige priser. Du får premium kvalitet uden at tømme din tegnebog i vores butik.

Køb havespande i forskellige størrelser med garanteret hurtig levering. Besøg også vores andre sektioner. Vi tilbyder et komplet udvalg af praktiske containere, kurve, kasser og bakker til brug i hjemmet og haven. Vi inviterer dig venligst at gennemse!