• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

spande

Hvis du har brug for en spand til at bære vand, kompost eller til at rydde op i din have, finder du et bredt udvalg til de bedste priser i vores butik. Vi tilbyder både have- og husholdningsspande, der er holdbare, designet til at bære tunge belastninger og varer i mange år. Dyk ned i vores "Spande" kategori for at opdage mere!

Leder du efter en kompakt spand med en tyk bund, robuste vægge og et kraftigt håndtag? Overvej den 12-liters Plastik Have Spand, ideel til ukrudtsbekæmpelse, indsamling af sten fra blomsterbed og transport af jord, sand eller affald. For tungere belastninger er den 20-liters Plastik Have Spand din bedste mulighed. Du kan endda bruge den til at blødgøre træer og buskes rod kugler før plantning. Hvis du hovedsageligt transporterer vand, bør den 12, 16 eller 20-liters Plastik Have Spand med tragt være på din radar. Dens praktiske tragt sikrer, at du ikke spilder vand. Til husbehov anbefaler vi den stilfulde 13-liters cremehvide Thies Mop Spand, som er både praktisk og overkommelig. Vores "Spande" kategori byder på produkter af topkvalitet uden at tømme din tegnebog.

Shop have spande i forskellige størrelser og nyd godt af hurtig levering. Glem ikke at udforske vores andre sektioner, der tilbyder en overflod af praktiske beholdere, kurve, kasser og bakker til både hjemmet og haven. Vi ser frem til at betjene dig!