Копче

Ако вам је потребна канта за превоз воде, сточне хране или уређивање баште, у нашој продавници ћете је наћи по најбољим могућим ценама. У понуди имамо и практична, погодна канта за кућну употребу. Испоручујемо само чврсте моделе који подносе значајна оптерећења и служит ће вам годинама. Само их погледајте!

Тражите ли малу канту са дебелим дном, чврстим зидовима и тешком држачем? Купите 12-литарску баштенску башту од пластике, савршено прилагођену за корење и прикупљање камења са ивица, као и за превоз земље, песка, отпадака или дрвета. Изаберите 20-литарску пластичну баштенску канту у случају да требате преместити веће терете. Такође можете намочити грудице тла у грмовима дрвећа и грмља пре него што посадите. Ако намеравате да носите воду, наручите 12, 16 или 20-литарску пластичну баштенску канту са лијевком. Погодан левак спречиће вам да не просипате воду. Такође имамо и квалитетне канте за кућну употребу у нашој онлине продавници, као што су јефтина, практична и естетска канта од 13 литара кремасто беле боје Тхиес. Погледајте наше конкурентне цене. Добићете врхунски квалитет без пражњења новчаника у нашој радњи.

Купите баштенске канте различитих величина уз гарантовану брзу доставу. Посетите и наше друге одељке. Нудимо комплетан избор практичних контејнера, кошара, кутија и фиока за употребу у кући и башти. Љубазно вас позивамо да прегледате!