Baldi

Sekiranya anda memerlukan baldi untuk membawa air, memasak atau merapikan taman anda, anda akan mendapati beberapa harga terbaik di kedai kami. Kami juga mempunyai baldi praktikal, mudah untuk digunakan di rumah dalam tawaran kami. Kami hanya menyampaikan model pepejal yang memegang beban yang besar dan akan melayani anda selama bertahun-tahun. Lihat sahaja mereka!

Adakah anda mencari baldi kecil dengan bahagian bawah tebal, dinding kokoh dan pemegang tugas berat? Beli baldi Taman plastik 12-liter, sesuai untuk merumput dan mengumpul batu dari sempadan, serta mengangkut tanah, pasir, serpihan atau kayu. Pilih baldi taman plastik 20-liter sekiranya anda perlu menggerakkan beban yang lebih berat. Anda juga boleh meremukkan benjolan akar pokok dan pokok renek di dalamnya sebelum menanam. Jika anda berhasrat untuk membawa air, perintah baldi taman plastik 12, 16 atau 20 liter dengan corong. Corong mudah akan menghalang anda daripada menumpahkan air. Kami juga mempunyai baldi berkualiti tinggi untuk kegunaan rumah di kedai online kami, seperti periuk Thies mop murah, praktikal dan estetik 13 liter liter putih. Semak harga kompetitif kami. Anda akan mendapat kualiti premium tanpa menguras dompet anda di kedai kami.

Beli baldi taman dalam pelbagai saiz dengan penghantaran cepat terjamin. Lawati bahagian kami yang lain juga. Kami menawarkan pilihan lengkap wadah praktikal, bakul, kotak dan dulang untuk kegunaan rumah dan taman. Kami dengan senang hati menjemput anda untuk melayari!