• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Υποκατηγορίες

Φίλτρα προϊόντων

Τιμή

Σπόροι Nasturtium

Θα βρείτε σπόρους από το στολίδι του κήπου, ένα από τα πιο δημοφιλή διακοσμητικά και φαρμακευτικά φυτά, και καναρίνι στολίδι, ή φυτεμένο, στο κατάστημά μας. Όλοι οι σπόροι που διατίθενται στο κατάστημά μας ξεχωρίζουν με την υψηλή ποιότητα και τη βλαστική ικανότητα, επειδή παρέχονται μόνο από πιστοποιημένους παραγωγούς. Αν ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις καλλιέργειας των δαφτούτων, θα διακοσμήσουν τον κήπο σας από τον Ιούνιο μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου.

Συστήνουμε ιδιαίτερα την ποικιλία "Alaska Salmon Orange" που παράγει κύπελλο, ροζ-πορτοκαλί άνθη. Αυτή η ποικιλία νάνων μεγαλώνει μέχρι ύψους 30 εκατοστών και φυτρώνουν βλαστούς μίσχους. Ως εκ τούτου, ταιριάζει σε κρεμαστά δοχεία, σε παρτέρια και κουτιά μπαλκονιών. Μπορεί επίσης να φυτευτεί κατά μήκος άλλων νάνος ποικιλίες nasturtium σε παρτέρια. Προτείνουμε επίσης την αγορά της χαμηλά αναπτυσσόμενης ποικιλίας "Νύχτα & Ημέρα" με μπορντό ή κρεμώδη άσπρα άνθη που είναι ιδανική για σκουπίδια και καλλιέργειες δοχείων. Καναρίνι αναρριχητικό φυτό με εντυπωσιακά, κίτρινα λουλούδια μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας. Δεδομένου ότι ανήκει σε ερπετό φυτά, μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε όλα τα είδη των όχι τόσο όμορφη υποστήριξη. Το Nasturtium θα διακοσμήσει τον κήπο σας και θα προσελκύσει επισκέπτες όπως οι μέλισσες και οι πεταλούδες (ειδικά οι σκώροι των γερακιών).

Το Nasturtium είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που παρουσιάζει αντιβακτηριακά αποτελέσματα. Τα λουλούδια του είναι βρώσιμα και μπορούν να προστεθούν σε πολλά πιάτα, ενώ οι κλειστοί μπουμπούκια ανθέων μπορούν να μαριναριστούν. Οι άγριοι σπόροι για επάλειψη χρησιμοποιούνται συχνά ως υποκατάστατο κάπαρη. Το Nasturtium αναρωτιέται με τα μαλλιά σας - συνιστούμε επίσης μια σειρά από βότανα που ενισχύουν τα μαλλιά σπόρους, που αποτελούνται από μανταλάκι, χαμομήλι και στολίδι.

-25%
1.89 2.52
Η προώθηση τελειώνει
-25%
2.05 2.73
Η προώθηση τελειώνει
-25%
2.13 2.84
Η προώθηση τελειώνει
-25%
2.99 3.99
Η προώθηση τελειώνει
-25%
3.28 4.38
Η προώθηση τελειώνει
3.43 4.57
Η προώθηση τελειώνει
3.43 4.57
Η προώθηση τελειώνει
-40%
8.52 14.20
Η προώθηση τελειώνει