• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Köynnöskrassi siemenet

Löydät kaupastamme Köynnöskrassi siemenet, yhden suosituimmista koriste- ja lääkekasveista, sekä kanarianköynnöskrassin, jota kutsutaan myös kiipeilijäksi. Kaikki saatavilla olevat siemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne hankitaan vain luotettavilta tuottajilta. Jos noudatat köynnöskrassin viljelyvaatimuksia, ne kaunistavat puutarhaasi kesäkuusta varhaiseen syksyyn.

Erityisesti suosittelemme "Alaska Salmon Orange" -lajiketta, joka tuottaa kupinmuotoisia, pinkki-oransseja kukintoja. Tämä kääpiölajike kasvaa korkeintaan 30 cm korkeaksi ja kehittää leviäviä varret. Tämän vuoksi se on täydellinen roikkuvissa astioissa, kukkapenkeissä ja parvekelaatikoissa. Sitä voidaan myös yhdistää muihin kääpiö Köynnöskrassi lajikkeisiin kukkapenkeissä. Lisäksi harkitse matalakasvuista "Night & Day" -lajiketta, jolla on burgundin värisiä tai kerma-valkoisia kukkia, täydellinen reunoille ja astiaviljelyyn. Kanariankiipeilijä, jolla on silmiinpistävät kiharat keltaiset kukat, saattaa myös kiinnittää huomiosi. Koska se on kiipeävä kasvi, se on ihanteellinen peittämään erilaisia epäsiistejä tukia. Köynnöskrassi ei vain korista puutarhaasi, vaan houkuttelee myös hyödyllisiä vieraita, kuten mehiläisiä, perhosia ja erityisesti kiitäjiä.

Köynnöskrassin koristearvon lisäksi se tunnetaan lääkinnällisistä ominaisuuksistaan ja sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Sen kukat ovat syötäviä ja ne lisäävät potkua moniin ruokiin, ja suljettuja kukannuppuja voidaan säilöä. Köynnöskrassin kypsymättömät siemenet ovat erinomainen kapristen korvike. Köynnöskrassi myös edistää hiusten terveyttä. Suosittelemme Hiusvahvistavien Yrttien Siemenet -settiä, joka sisältää Köynnöskrassia, kamomillaa ja toisen annoksen hyödyllistä Köynnöskrassia.