• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Semințe de Năsturel, Nasturtium

Vei găsi în magazinul nostru Semințe de Năsturel de grădină, una dintre cele mai populare plante ornamentale și medicinale, precum și Năsturelul canar, cunoscut și sub numele de târâtoare. Toate semințele disponibile în magazinul nostru se mândresc cu o calitate ridicată și capacitate de germinație, fiind achiziționate exclusiv de la producători de încredere. Dacă respecți cerințele de cultivare ale Năsturelului, ele vor înfrumuseța grădina ta de la iunie până la începutul toamnei.

Îți recomandăm în special soiul "Alaska Salmon Orange", care produce flori roz-portocalii în formă de cupă. Această varietate pitică crește până la 30 cm înălțime și dezvoltă tulpini care se răspândesc. Ca urmare, este perfect pentru containere suspendate, paturi de flori și cutii de balcon. De asemenea, poate fi asociat cu alte varietăți pitice de Nasturtium pe paturi de flori. În plus, ia în considerare varietatea pitică "Night & Day" cu florile sale burgund sau crem-alb, perfecte pentru margini și cultivare în containere. Târâtoarea canarului, cu florile sale galbene și crețe, de asemenea, ar putea să-ți atragă privirea. Fiind o plantă târâtoare, este ideală pentru acoperirea diferitelor suporturi neestetice. Nasturtium nu va înfrumuseța doar grădina ta, dar va atrage și vizitatori benefici precum albinele, fluturii și, în special, molia vulturului.

Pe lângă valoarea sa ornamentală, Nasturtium este cunoscut pentru proprietățile sale medicinale, având efecte antibacteriene. Florile sale sunt comestibile, adăugând savoare multor feluri de mâncare, iar bobocii de flori închisi pot fi murați. Semințele neajunse la maturitate de Nasturtium sunt un excelent substitut pentru capere. Nasturtium are, de asemenea, efecte benefice asupra sănătății părului. Vă recomandăm setul nostru de Semințe de Plante pentru Întărirea Părului, care include Nasturtium, mușețel și o altă doză benefică de Nasturtium.