Biji Nasturtium

Anda akan mendapati benih taman nasturtium, salah satu tumbuhan hiasan dan ubat yang paling popular, dan nasturtium teratai, atau menjalar, di kedai kami. Semua benih yang ada di kedai kami menonjol dengan kapasiti yang berkualiti tinggi dan berkeupayaan, kerana ia dibekalkan oleh pengeluar yang terbukti sahaja. Jika anda memenuhi keperluan penanaman nasturtia, mereka akan menghiasi taman anda dari bulan Jun hingga awal musim gugur.

Kami amat mengesyorkan pelbagai "Alaska Salmon Orange" yang menghasilkan mekar berbentuk cawan, merah jambu-oren. Pelbagai kerdil ini tumbuh sehingga 30 cm tinggi dan tumbuh-tumbuhan berpunca daripada batang. Oleh itu ia sesuai dengan bekas gantung, ke atas katil bunga dan kotak beranda. Ia juga boleh ditanam bersama-sama jenis lain nasturtium kerdil di atas katil bunga. Kami juga mencadangkan untuk membeli varieti "Malam & Hari" yang semakin berkembang dengan mekar atau bunga putih berkrim putih yang sempurna untuk penanaman dan penanaman kontena. Kembang kanari dengan bunga yang menarik, berkilauan, kuning juga mungkin menimbulkan minat anda. Memandangkan ia tergolong kepada tumbuh-tumbuhan yang menjalar, ia boleh membantu anda menampung segala macam sokongan yang tidak begitu cantik. Nasturtium akan menghiasi taman anda dan menarik tetamu tersebut sebagai lebah dan rama-rama (terutamanya rama-rama elang).

Nasturtium adalah tumbuhan ubatan yang menunjukkan kesan antibakteria. Bunga-bunganya boleh dimakan dan boleh ditambah ke banyak piring, sementara tunas bunga tertutup dapat diasinkan. Biji nasturtium yang belum masak sering digunakan sebagai pengganti kapers '. Nasturtium berfungsi dengan keajaiban dengan rambut anda - kami juga mengesyorkan satu set biji herba penguat rambut, yang terdiri daripada nasturtium, camomile dan nasturtium.