Blomkarse frø

Du vil finne Blomkarse frø i butikken vår, en av de mest populære pryd- og medisinplanter, samt kanarikarse, også kjent som kryperen. Alle frøene som er tilgjengelige i butikken vår, skryter av høy kvalitet og spirekapasitet, da de kun er hentet fra pålitelige produsenter. Hvis du følger dyrkingskravene til blomkarse, vil de forskjønne hagen din fra juni til tidlig høst.

Vi anbefaler spesielt sorten "Alaska Salmon Orange" som produserer koppformede, rosa-orange blomster. Denne dvergvarianten vokser opptil 30 cm høy og utvikler spredte stengler. Som et resultat er den perfekt for hengende beholdere, blomsterbed og balkongkasser. Den kan også pares med andre dverg blomkarse-varianter i blomsterbed. Vurder også den lavvoksende "Night & Day"-varianten med sine burgunder eller kremhvite blomster, perfekt for kanter og beholderdyrking. Kanarikryperen med sine fengende krøllete gule blomster, kan også fange blikket ditt. Som en krypende plante er den ideell for å dekke forskjellige uskjønne støtter. Blomkarse vil ikke bare pryde hagen din, men også tiltrekke seg nyttige gjester som bier, sommerfugler, og spesielt nattsvermere.

Utover sin dekorative verdi er blomkarse kjent for sine medisinske egenskaper og viser antibakterielle effekter. Blomstene er spiselige, og legger til en krydret smak i mange retter, og de lukkede blomsterknoppene kan syltes. Um modne blomkarse frø fungerer som et utmerket substitutt for kapers. Blomkarse har også gunstige effekter på hårhelsen. Vi anbefaler vårt Hårstyrkende Urtefrø-sett, som inkluderer blomkarse, kamille, og en annen dose gunstig blomkarse.