• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Podkategorije

Filtri za izdelke

Cena

Semena iz kaše

V naši trgovini najdete semena vrtne nasurtium, ki je ena izmed najbolj priljubljenih okrasnih in zdravilnih rastlin, ter kanarček nasturtium ali creeper. Vsa semena, ki so na voljo v naši trgovini, izstopajo z visoko kakovostjo in kapaciteto germinacije, saj jih dobavljajo le preverjeni proizvajalci. Če se boste srečali z zahtevami kultiviranja, boste okrasili vaš vrt od junija do zgodnje jeseni.

Posebej priporočamo sorto „Alaska Salmon Orange“, ki proizvaja rožnato-oranžno cvetenje v obliki skodelice. Ta pritlikava sorta raste do 30 cm in vzklije izviri. Zato se prilega v viseče posode, na gredice in balkonske škatle. Na cvetličnih gredah ga lahko posadimo tudi ob drugih sortah škrlatne nasturcije. Predlagamo tudi, da kupite sorto „Night & Day“ z nizko rastjo z burgundijem ali kremasto belimi cvetovi, ki so kot nalašč za obdelavo robov in kontejnerjev. Kanarski creeper z zanimivimi, frizzled, rumene rože lahko tudi vzbuditi vaše zanimanje. Ker spada v plazeče rastline, vam lahko pomaga pokriti vse vrste ne tako prijaznih opor. Nasturtium bo krasil vaš vrt in privlačil goste, kot so čebele in metulji (zlasti jastrebi).

Nasturtium je zdravilna rastlina, ki kaže antibakterijske učinke. Njeni cvetovi so užitni in se lahko dodajo številnim jedem, zaprti cvetni brsti pa se lahko marinirajo. Nezrelo seme naturtiuma se pogosto uporablja kot nadomestek za kapre. Nasturtium dela čudeže z vašimi lasmi - priporočamo tudi set semen za krepitev las, ki so sestavljeni iz nasturtiuma, kamilice in nasturtiuma.

-35%
2.21 3.40
Promocija se konča
3.57 5.49
Promocija se konča