Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Непета, сјеменке мачке

Семе мачке, биљка која привлачи мачке и инсекте, али нису сви, са аромом својих цветова, доступни иу нашој продавници. Између осталог, нудимо семе специјалне сорте катминта која одбија комарце! Ове интригантне биљке су савршене за пуњење цвјетњака, камених вртова, зидова, насипа или за узгој у лонцима. Препоручује се сијати сјеме катминта у посјећеним мјестима како би уживали у њиховом мирису и слободи од инсеката. Ако имате непозване госте као што су мухе или бубашвабе који нападају ваш дом, неколико лонаца са кремом смештеним у углове треба да ефикасно одбије те штетнике.

Препоручујемо сорту „Пинк Цат“ која сачињава цвјетове који се састоје од ружичастог цвијећа које одише небеским пријатним мирисом. Ова биљка развија компактну, прилично ниску навику и почиње цветати крајем прољећа до краја јесени. Кладимо се да би се и сјеме већ споменутог комарца које одбијају комарце такођер занимало. Ова сорта носи цвасти од плаво-љубичастог ароматичног цвијећа. Поред своје декоративне примене, цатминт се користи иу биљној, природној медицини.

Сва семена мачке у нашој онлине продавници задовољавају највише стандарде квалитета и представљају добар капацитет клијања, јер долазе само од проверених произвођача. Ако вам је тешко да поверујете, припремите простор у својој башти, посадите семе и проверите их. Цатминт је биљка која се лако може збринути и не би требала представљати никакав проблем ни најмање искусним вртларима.