• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Macskamenta vetőmag

A macskamenta vetőmag, egy olyan növény magja, amely vonzza a macskákat és bizonyos rovarokat aromás virágaival, most elérhető áruházunkban. Különösen lelkesedünk azon különleges macskamenta fajtánkért, amely elriasztja a szúnyogokat! Ezek a lenyűgöző növények tökéletesek virágágyásokhoz, kőkertekhez, falakhoz, lejtőkhöz vagy cserépben történő termesztéshez. Javasoljuk, hogy ültessen Macskamenta vetőmagot gyakran látogatott helyeken, így élvezheti azok illatát és mentesülhet a zavaró rovaroktól. Ha nem kívánt vendégei vannak, mint a legyek vagy a csótányok, néhány macskamentás cserép stratégiailag elhelyezve a sarkokban hatékonyan elriaszthatja őket.

Különösen ajánljuk a "Pink Cat" fajtát, amely rózsaszín virágokból álló virágzatokat képez, melyek mennyei, kellemes illatot árasztanak. Ez a növény kompakt, inkább alacsony növekedésű és a késő tavasztól kezdve az ősz elejéig virágzik. Biztosak vagyunk benne, hogy a már említett szúnyogriasztó macskamenta vetőmag is felkelti majd az érdeklődését. Ez a különleges fajta kék-lila illatos virágokból álló virágzatokat képez. A macskamenta dekoratív tulajdonságain kívül a gyógynövényként is használt.

A webáruházunkban kapható összes Macskamenta vetőmag a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg és kiváló csírázási képességgel rendelkezik, mivel csak megbízható gyártóktól származnak. Ha kétkedik, készítsen helyet a kertjében, ültessen magokat és tapasztalja meg maga. A macskamenta egy könnyen gondozható növény, és még a legkevésbé tapasztalt kertészeknek sem okoz problémát.