• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Kissanmintut, Nepeta siemenet

Nepeta siemenet, kasvi joka houkuttelee sekä kissoja että joitakin hyönteisiä tuoksuvilla kukillaan, ovat nyt saatavilla kaupassamme. Olemme erityisen innoissamme erikoisesta Kissanmintut-lajikkeestamme, joka karkottaa hyttysiä! Nämä kiehtovat kasvit ovat täydellisiä kukkapenkkeihin, kivikkopuutarhoihin, seiniin, rinteisiin tai ruukkukasvatukseen. Suosittelemme kylvämään Kissanmintut siemeniä usein käytetyille paikoille nauttiaksesi niiden tuoksusta ja samalla pitämään häiritsevät hyönteiset loitolla. Jos sinulla on ei-toivottuja vieraita kuten kärpäsiä tai torakoita, muutama Kissanmintut-ruukku strategisesti sijoitettuna kulmiin pitäisi tehokkaasti karkottaa nämä tuholaiset.

Erityisesti suosittelemme "Pink Cat" -lajiketta, joka muodostaa ruusukukkaisia kukintoja, jotka tuoksuvat taivaallisen miellyttäviltä. Tämä kasvi kasvaa tiheänä ja melko matalana, ja se kukkii myöhäiskeväästä varhaiseen syksyyn. Olemme varmoja, että aiemmin mainitut hyttysiä karkottavat Kissanmintut siemenet kiinnostavat sinua myös. Tämä erityinen lajike tuottaa sinivioletin tuoksuvia kukkia. Kissanmintun koristekäytön lisäksi sitä käytetään myös yrttilääketieteessä.

Kaikki Nepeta siemenet saatavilla verkkokaupassamme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja niillä on erinomainen itämiskyky, koska ne tulevat vain luotettavilta tuottajilta. Jos olet epäileväinen, varaa paikka puutarhassasi, kylvä siemenet ja näe itse. Kissanmintut on helppohoitoinen kasvi eikä sen pitäisi tuottaa ongelmia edes vähemmän kokeneille puutarhureille.