• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Seme navadne mačje mete

Seme navadne mačje mete, rastline, ki privablja mačke in nekatere insekte z aromo svojih cvetov, so zdaj na voljo tudi v naši trgovini. Med drugim ponujamo semena posebne sorte mačje mete, ki odganja komarje! Te zanimive rastline so popolne za polnjenje cvetličnih gred, skalnatih vrtov, zidov, brežin ali za gojenje v loncih. Priporočamo, da se seme navadne mačje mete seje na obiskanih mestih, da uživate v njihovi dišavi in se osvobodite nadležnih insektov. Če imate v vašem domu nepovabljene goste, kot so muhe ali ščurki, bi morali nekaj lončkov z mačjo meto postavljenih v kotih učinkovito odgnati te škodljivce.

Priporočamo sorto "Pink Cat", ki tvori socvetja s rožnatimi cvetovi, ki oddajajo nebeško prijeten vonj. Ta rastlina razvija kompaktno, precej nizko navado in začne cveteti konec pomladi ter konča šele na začetku jeseni. Prepričani smo, da bi vas zanimala tudi semena prej omenjene mačje mete, ki odganja komarje. Ta posebna sorta ima socvetja s sivko-vijoličnimi dišečimi cvetovi. Poleg dekorativne uporabe se mačja meta uporablja tudi v zeliščni, naravni medicini.

Vsa seme navadne mačje mete, ki je na voljo v naši spletni trgovini, izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in ima dobro sposobnost kalitve, saj prihaja samo od preverjenih proizvajalcev. Če vam je težko verjeti, pripravite nekaj prostora na vašem vrtu, posejte semena in preverite sami. Mačja meta je rastlina, ki jo je enostavno skrbeti in ne bi smela povzročati težav celo najmanj izkušenim vrtnarjem.