• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Непета, семена от котка

Семена от котка, Непета, растение, което привлича котки и някои насекоми с аромата на цветовете си, вече са налични и в нашия магазин. Сред другите предложения предлагаме семена от специален сорт котка, който отблъсква комари! Тези интересни растения са идеални за насаждане в цветни лехи, скални градини, стени, насипи или за отглеждане в съдове. Препоръчваме да се сее семена от котка на често посещавани места, за да се наслаждавате на аромата им и да сте свободни от досадните насекоми. Ако имате непоканени гости като мухи или хлебарки в дома си, няколко саксии с котка, поставени в ъглите, трябва ефективно да отблъснат тези насекоми.

Особено препоръчваме сорта "Pink Cat", който образува съцветия от розови цветове, излъчващи райски приятен аромат. Този сорт се развива компактно, сравнително ниско и започва да цъфти през края на пролетта и продължава до началото на есента. Сигурни сме, че семената от вече споменатия сорт Непета, който отблъсква комари, също ще ви заинтересуват. Този конкретен сорт има съцветия от синьо-виолетови ароматни цветя. Освен декоративна употреба, котката се използва и в билковата, натурална медицина.

Всички семена от котка, налични в нашия онлайн магазин, отговарят на най-високите стандарти за качество и имат добра способност за прорастване, защото идват само от проверени производители. Ако е трудно да повярвате, подгответе място в градината си, засейте семената и проверете сами. Котката е растение, което е лесно за отглеждане и не би трябвало да представлява проблеми дори за по-малко опитни градинари.