• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Semințe de Menta Pisicii, Nepeta

Semințe de Menta Pisicii, o plantă care atrage atât pisicile cât și unele insecte cu parfumul florilor sale, sunt acum disponibile în magazinul nostru. Suntem în mod special entuziasmați de varietatea noastră specială de Menta Pisicii care respinge țânțarii! Aceste plante fascinante sunt perfecte pentru paturi de flori, grădini stâncoase, ziduri, versanți sau pentru cultivare în ghivece. Se recomandă să semănați Semințe de Menta Pisicii în locuri frecventate pentru a vă bucura de parfumul lor și, în același timp, pentru a menține la distanță insectele deranjante. Dacă aveți musafiri nepoftiți ca muștele sau gândacii, câteva ghivece cu Menta Pisicii plasate strategic în colțuri ar trebui să respingă eficient acești dăunători.

Vă recomandăm în mod special varietatea "Pink Cat", care formează inflorescențe compuse din flori roz ce emană un parfum divin. Această plantă crește compact și destul de jos, și începe să înflorească de la sfârșitul primăverii până la începutul toamnei. Suntem convinși că semințele menționate anterior ale Menta Pisicii care respinge țânțarii vă vor atrage, de asemenea, atenția. Această varietate specială produce inflorescențe din flori albastru-violet parfumate. Pe lângă utilizarea sa decorativă, Menta Pisicii este folosită și în medicina tradițională pe bază de plante.

Toate Semințe de Menta Pisicii disponibile în magazinul nostru online îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și prezintă o capacitate bună de germinație, deoarece provin doar de la producători de încredere. Dacă sunteți sceptici, rezervați un loc în grădina dvs., semănați semințele și vedeți singuri. Menta Pisicii este o plantă ușor de îngrijit și nu ar trebui să prezinte probleme chiar și pentru grădinarii mai puțin experimentați.