• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Kattenkruid zaden

Kattenkruid zaden van een plant die zowel katten als bepaalde insecten aantrekt met zijn geurige bloesems, zijn nu beschikbaar in onze winkel. We zijn met name enthousiast over onze speciale Kattenkruid-variant die muggen afweert! Deze boeiende planten zijn perfect voor bloembedden, rotstuinen, muren, hellingen of voor het kweken in potten. Het wordt aanbevolen om Kattenkruid zaden te zaaien op plekken waar je vaak komt, zodat je kunt genieten van hun geur en tegelijkertijd hinderlijke insecten op afstand kunt houden. Als je last hebt van ongewenste gasten zoals vliegen of kakkerlakken, zullen enkele potten met kattenkruid, strategisch geplaatst in hoeken, deze plagen effectief afweren.

Wij raden vooral de "Pink Cat" variant aan, die bloemtrossen met roze bloemen vormt die een hemels aangename geur afgeven. Deze plant heeft een compacte, eerder lage groei en bloeit van het late voorjaar tot het vroege najaar. We zijn ervan overtuigd dat de zaden van de eerder genoemde muggenwerende Kattenkruid ook je interesse zullen wekken. Deze specifieke variant produceert bloemtrossen met blauw-violette geurige bloemen. Naast zijn decoratieve eigenschappen, wordt kattenkruid ook gebruikt in kruidengeneeskunde.

Alle Kattenkruid zaden in onze online winkel voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben een uitstekend kiemvermogen, omdat ze enkel afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers. Als je twijfelt, maak dan wat ruimte in je tuin, zaai de zaden en zie het zelf. Kattenkruid is een plant die gemakkelijk te verzorgen is en zou geen problemen moeten opleveren voor zelfs de minst ervaren tuiniers.