Kattemynte frø

Kattemynte frø fra en plante som tiltrekker både katter og noen insekter med sine duftende blomster, er nå tilgjengelig i vår butikk. Vi er spesielt begeistret for vår spesielle Kattemynte-sort som holder mygg borte! Disse fascinerende plantene er perfekte for blomsterbed, steinhager, murer, skråninger eller for dyrking i potter. Det anbefales å så Kattemynte frø på steder du ofte besøker for å nyte duften deres og samtidig holde plagsomme insekter unna. Hvis du har uønskede gjester som fluer eller kakerlakker, vil noen potter med Kattemynte plassert strategisk i hjørner effektivt avskrekke disse skadedyrene.

Vi anbefaler spesielt "Pink Cat"-varianten, som danner blomsterstander av rosa blomster som avgir en himmelsk behagelig duft. Denne planten vokser kompakt og er ganske lav, og den blomstrer fra slutten av våren til tidlig høst. Vi er overbevist om at frøene fra den tidligere nevnte myggavvisende Kattemynte også vil vekke din interesse. Denne spesielle sorten har blomsterstander av blå-lilla duftende blomster. I tillegg til dens dekorative bruk, blir Kattemynte også brukt i urtemedisin.

Alle Kattemynte frø tilgjengelig i vår nettbutikk oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene og har god spireevne fordi de kun kommer fra pålitelige produsenter. Hvis du er skeptisk, gjør plass i hagen din, så frøene, og se selv. Kattemynte er en plante som er lett å ta vare på og burde ikke by på problemer selv for de minst erfarne gartnere.