• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme mačja metvica

Sjeme mačja metvica, biljke koja privlači mačke i neke insekte mirisom svojih cvjetova, sada je dostupno i u našoj trgovini. Između ostalog, nudimo sjeme posebne sorte mačje metvice koja tjera komarce! Ove zanimljive biljke savršene su za popunjavanje cvjetnjaka, kamenjara, zidova, nasipa ili za uzgoj u posudama. Preporučujemo sijanje sjemena mačje metvice na frekventiranim mjestima kako biste uživali u njihovom mirisu i bili slobodni od dosadnih insekata. Ako imate nepoželjne goste poput muha ili žohara u svom domu, nekoliko lončanica s mačjom metvicom postavljenih u kutovima trebalo bi učinkovito otjerati te štetnike.

Posebno preporučujemo sortu "Pink Cat" koja stvara cvatove s ružičastim cvjetovima koji ispuštaju nebeski ugodan miris. Ova biljka razvija kompaktan, prilično niski oblik i počinje cvjetati krajem proljeća, a završava tek početkom jeseni. Uvjereni smo da će vas zanimati i sjeme već spomenute mačje metvice koja tjera komarce. Ova posebna sorta ima cvatove plavo-ljubičastih mirisnih cvjetova. Osim što je dekorativna, mačja metvica koristi se i u biljnoj, prirodnoj medicini.

Sva sjeme mačja metvica dostupna u našoj online trgovini udovoljava najvišim standardima kvalitete i ima dobru sposobnost klijanja jer dolazi samo od provjerenih proizvođača. Ako vam je teško vjerovati, pripremite malo prostora u svom vrtu, posijte sjeme i provjerite sami. Mačja metvica je biljka koju je lako njegovati i ne bi trebala predstavljati nikakve probleme čak i manje iskusnim vrtlarima.