• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kantnepetafrön

Frön av kantnepeta, en växt som attraherar både katter och vissa insekter med sina aromatiska blommor, finns nu tillgängliga i vår butik. Vi är särskilt entusiastiska över vår speciella kantnepeta-sort som avskräcker myggor! Dessa fängslande växter är perfekta för att dekorera blomsterrabatter, steniga trädgårdar, väggar, slänter eller för odling i krukor. Vi rekommenderar att du sår Kantnepetafrön på platser du ofta besöker, så att du kan njuta av deras doft samtidigt som du håller irriterande insekter borta. Om du plågas av oönskade gäster som flugor eller kackerlackor, kan några krukor med kantnepeta strategiskt placerade i hörnen hjälpa till att hålla dem på avstånd.

Vi rekommenderar särskilt sorten "Pink Cat", som har blomklasar av rosa blommor som avger en himmelsk behaglig doft. Denna växt har en kompakt, låg tillväxt och blommar från sen vår till tidig höst. Vi tror att frön från den redan nämnda myggavvisande kantnepetan även skulle fånga ditt intresse. Denna särskilda sort har blomklasar av blåviolett aromatiska blommor. Utöver sin dekorativa charm, används kantnepeta även inom örtmedicin.

Alla Kantnepetafrön tillgängliga i vår onlinebutik uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och visar utmärkt groningsförmåga, eftersom de endast kommer från betrodda producenter. Om du är skeptisk, skapa lite utrymme i din trädgård, så frön och upplev det själv. Kantnepeta är en växt som är lätt att ta hand om och borde inte utgöra några problem även för de minst erfarna trädgårdsmästarna.