Nepeta, biji catmint

Benih catmint, tumbuhan yang menarik kucing dan serangga, namun tidak semuanya, dengan aroma bunga itu, juga terdapat di kedai kami. Antara lain, kami menawarkan biji-bijian pelbagai catmint khas yang menangkis nyamuk! Tumbuhan yang menarik adalah sempurna untuk mengisi katil bunga, taman batu, dinding, tanggul atau penanaman dalam periuk. Adalah disyorkan untuk menyemai benih catmint di tempat yang sering dikunjungi untuk menikmati aroma dan kebebasan mereka dari serangga yang menyerang. Sekiranya anda mempunyai tetamu yang tidak diundang seperti lalat atau lipas yang menyerang rumah anda, beberapa periuk dengan catmint yang diletakkan di sudut harus dengan berkesan menangkis perosak tersebut.

Kami mengesyorkan pelbagai "Pink Cat" yang membentuk perbungaan yang terdiri daripada bunga merah jambu yang memancarkan aroma yang indah di syurga. Tumbuhan ini membangunkan tabiat yang ringkas dan agak rendah dan mula mekar akhir musim bunga hingga berakhir hanya pada awal musim luruh. Kami yakin bahawa benih nyamuk yang telah disebutkan itu menangkis catmint juga akan menarik minat anda. Pelbagai jenis ini menanggung perbungaan yang dibina daripada bunga aromatik biru-ungu. Selain daripada aplikasi hiasannya, catmint juga digunakan dalam perubatan semula jadi.

Semua biji catmint yang terdapat di kedai online kami memenuhi piawaian kualiti tertinggi dan mempamerkan kapasiti percambahan yang baik, kerana mereka berasal dari pengeluar yang terbukti sahaja. Sekiranya anda merasa sukar untuk mempercayai, sediakan ruang di taman anda, menyemai benih dan semaknya. Catmint adalah tumbuhan yang boleh dijaga dengan mudah dan tidak boleh menimbulkan masalah kepada tukang kebun yang kurang berpengalaman.