• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Katteurt frø

Frø af katteurt, en plante der tiltrækker både katte og visse insekter med sine duftende blomster, er nu tilgængelige i vores butik. Vi er særligt begejstrede for vores specielle katteurt-variant, der holder myg væk! Disse fascinerende planter er perfekte til blomsterbede, stenbed, vægge, skråninger eller for dyrkning i potter. Vi anbefaler at så Katteurt frø på steder, du ofte besøger, så du kan nyde deres duft og samtidig holde generende insekter væk. Hvis du har problemer med uønskede gæster som fluer eller kakerlakker, vil et par potter med katteurt strategisk placeret i hjørnerne hjælpe med at holde dem væk.

Vi anbefaler især varianten "Pink Cat", som har blomsterstande af rosa blomster, der udsender en himmelsk behagelig duft. Denne plante har en kompakt, lav vækst og blomstrer fra sen forår til tidlig efterår. Vi er sikre på, at frøene fra den allerede nævnte mygafvisende katteurt også vil fange din interesse. Denne særlige variant har blomsterstande af blåviolette duftende blomster. Ud over dens dekorative appel, bruges katteurt også inden for plantemedicin.

Alle Katteurt frø tilgængelige i vores online butik overholder de højeste kvalitetsstandarder og har fremragende spireevne, da de kun kommer fra pålidelige producenter. Hvis du er skeptisk, så skab lidt plads i din have, så frøene og oplev det selv. Katteurt er en plante, der er nem at passe og bør ikke være nogen udfordring, selv for de mindst erfarne gartnere.