• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Fodros kel vetőmag

Rendelje meg leveleskel vetőmagjait már ma! Ez az alulértékelt zöldség a káposzta családból méltó helyet érdemel a kertjében. A növény ehető részei a levelek, amelyek gazdag forrásai az esszenciális vitaminoknak, mint a C, B1, B2, K és E, valamint fontos ásványi anyagoknak, mint a kálium, foszfor és vas. Még a kisgyermekek is élvezhetik a leveleskelt, mivel nem tartalmaz oxalátokat és könnyen emészthető. Válasszon széles választékunkból; különösen ajánljuk a "Scarlet" fajtát, amelynek levelei még élénkebb skarlátvörössé válnak az első fagyok után. Ha a hagyományos zöld leveleskelt részesíti előnyben, válassza a "Dwarf Green Curled" magokat.

A göndör leveleskel levelek gyakran kerülnek ételek díszítésére, de helyük van levesekben, valamint vegetáriánus és vegán ételekben is. Ez az sokoldalú növény lehetővé teszi, hogy ízletes és egészséges ropogtatnivalót készítsen. A leveleskel termesztése nem különösebben kihívást jelent; csak egy kis időt, erőfeszítést és elkötelezettséget igényel. Ajánljuk, hogy késő őszi termésre ültesse a leveleskel vetőmagjait, mivel az első fagyok pozitívan befolyásolják a levelek ízét. Az őszi leveleskel gazdagítja téli étrendünket, amikor friss zöldségek hiányában vagyunk.

Ha a leveleskel felkeltette az érdeklődését, vetőmagjai versenyképes áron kaphatók üzletünkben. Magas minőségűek és kiváló csírázási aránnyal rendelkeznek, mivel csak megbízható beszállítóktól származnak. Ne vesztegesse az időt; rendelje meg ma a választott leveleskel vetőmagjait, hogy késő ősszel élvezhesse a leveleskel csodálatos ízét.