• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme kovrčavog kelja

Naručite svoje sjeme kovrčavog kelja još danas! Ovo potcijenjeno povrće iz obitelji kupusa zaslužuje mjesto u vašem vrtu. Jestivi dijelovi ove biljke su listovi, koji su bogat izvor esencijalnih vitamina poput C, B1, B2, K i E, kao i važnih minerala poput kalija, fosfora i željeza. Čak i mala djeca mogu uživati u kelju, budući da ne sadrži oksalate i lako je probavljiv. Odaberite iz široke palete različitih sorti kelja; posebno preporučujemo sortu "Scarlet", čiji listovi postaju još živahnije nijanse crvene nakon prvih mrazeva. Ako preferirate tradicionalni zeleni kelj, odaberite sjeme "Dwarf Green Curled".

Listovi kovrčavog kelja često se koriste za ukrašavanje jela, ali također zaslužuju mjesto u juhama, vegetarijanskim i veganskim receptima. Ova svestrana biljka omogućuje vam pripremu ukusnih i zdravih hrskavih čipsa. Uzgoj kelja nije osobito zahtjevan; sve što vam je potrebno je malo vremena, truda i predanosti. Preporučujemo da posadite svoje sjeme kovrčavog kelja za berbu kasno jesen, jer prvi mrazevi pozitivno utječu na okus listova. Kelj ubran u jesen obogaćuje našu zimsku prehranu, nudeći svježu alternativu u sezoni kada su svježe povrće rijetke.

Ako vas je kelj zainteresirao, njegova sjemena su dostupna u našoj trgovini po konkurentnim cijenama. Ona su visoke kvalitete i imaju izvrsnu sposobnost klijanja, budući da dolaze samo od pouzdanih dobavljača. Ne gubite vrijeme; naručite sjeme kovrčavog kelja po svom izboru još danas i uživajte u nevjerojatnom okusu kelja kasno jesen.