• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lehtikaalin siemenet

Tilaa lehtikaalin siemenet jo tänään! Tämä aliarvostettu vihannes kaalikasvien perheestä ansaitsee paikkansa puutarhassasi. Kasvin syötävä osa ovat sen lehdet, jotka ovat rikas lähde olennaisille vitamiineille, kuten C, B1, B2, K ja E, sekä tärkeille mineraaleille kuten kalium, fosfori ja rauta. Jopa nuoret lapset voivat nauttia lehtikaalia, koska se ei sisällä oksalaatteja ja on helposti sulavaa. Voit valita monista eri lehtikaalilajikkeista; suosittelemme erityisesti "Scarlet"-lajiketta, jonka lehdet muuttuvat entistäkin eloisammaksi purppuranvärisiksi ensimmäisten hallaöiden jälkeen. Jos suosit perinteistä vihreää lehtikaalia, valitse "Dwarf Green Curled" -siemenet.

Kiharat lehtikaalin lehdet ovat usein koristeluissa, mutta ne ansaitsevat paikkansa myös keitoissa sekä kasvis- ja vegaaniruoissa. Tämä monipuolinen kasvi mahdollistaa maistuvien ja terveellisten rapeiden lastujen valmistamisen. Lehtikaalin kasvattaminen ei ole erityisen haastavaa; se vaatii vain hieman aikaasi, vaivannäköä ja omistautumista. Suosittelemme istuttamaan lehtikaalin siemenet myöhäissyksyiseen satoon, koska ensimmäiset hallayöt parantavat lehtien makua. Syksyllä korjattu lehtikaali rikastuttaa talviruokavaliotamme, tarjoten tuoreen vaihtoehdon kaudella, jolloin tuoreet vihannekset ovat harvinaisia.

Jos lehtikaali on herättänyt kiinnostuksesi, löydät sen siemenet myynnissä kaupassamme kilpailukykyiseen hintaan. Ne ovat korkealaatuisia ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne tulevat vain luotettavilta toimittajilta. Älä hukkaa aikaa; tilaa valitsemasi lehtikaalin siemenet jo tänään ja nauti lehtikaalin uskomattomasta mausta myöhäissyksyllä.

0.78 1.30
Kampanja päättyy
Kale - neljän kasvisviljelyn lajikkeen siemenet - -40%
3.16 5.26
Kampanja päättyy
Lehtikaalin siemenet - valikoima 4 lajiketta - -40%
3.16 5.26
Kampanja päättyy
Lehtikaalin ja pinaatin siemenet - valikoima 4 lajiketta - -40%
3.73 6.21
Kampanja päättyy
Luonnon maku - Vihannekset herkkusuulle - 10 siemenpakettia -40%
8.08 13.47
Kampanja päättyy
Luonnon maku - Vihannekset herkkusuulle - 15 siemenpakettia -40%
12.61 21.02
Kampanja päättyy