• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kale Seeds

Tilaa kaleiden siemeniä vielä tänään! Tämä kaali-perheen aliarvostettu vihannes tulee ilmestyä puutarhaan. Tämän kasvin syötävät osat ovat lehtiä, jotka ovat runsaasti arvokkaita vitamiineja, erityisesti C, B1, B2, K ja E, sekä sellaisia kivennäisaineita, kuten kaliumia, fosforia ja rautaa. Jopa pienet lapset voivat syödä lehtikaalia, koska se ei sisällä oksolaatteja ja se on helposti sulava. Voit valita monista eri lehtikaaleista. Suosittelemme erityisesti Scarlet-lajiketta, jossa on punaisia lehtiä, joiden värin voimakkuus kasvaa pakkasen jälkeen. Ja jos haluat perinteistä, vihreää lehtikaalia, siirry "Kääpiön vihreä kiertynyt" siemeniin.

Curly-lehtikaalia käytetään lähinnä ruokien koristeluun, mutta ne ansaitsevat paikkansa keittoihin sekä kasvisruokavalioihin ja vegaaniruokiin. Tämä arvokas kasvi antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa maukkaita ja terveellisiä rapuja. Kale ei tuota viljelyyn monia ongelmia, se vaatii vain osaa ajasta, tahdosta ja sitoutumisesta. On suositeltavaa kasvattaa myöhään syksyn sadonkorjuua, kun ensimmäiset pakkaset näkyvät. Alhaiset lämpötilat vaikuttavat positiivisesti lehtien makuun. Syksykaali rikastuttaa talven ruokavaliota, kun meidän on taisteltava tuoreiden vihannesten puutteiden kanssa.

Jos lehtikaali herättää kiinnostuksesi, sen siemenet ovat saatavilla myymälässämme kilpailukykyiseen hintaan. Ne ovat korkealaatuisia ja niillä on hyvä itävyys, koska ne ovat peräisin vain todistetuista toimittajista. Älä menetä aikaa ja tilaa siemeniä valintasi mukaan, joten voit nauttia hiljaisen makuista myöhään syksyllä.