• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Boerenkool zaden

Bestel je boerenkool zaden vandaag nog! Deze ondergewaardeerde groente uit de koolfamilie verdient een plek in je tuin. De eetbare delen van deze plant zijn de bladeren, die een rijke bron zijn van essentiële vitamines zoals C, B1, B2, K en E, evenals belangrijke mineralen zoals kalium, fosfor en ijzer. Zelfs jonge kinderen kunnen genieten van boerenkool, omdat het geen oxalaten bevat en gemakkelijk verteerbaar is. Kies uit een breed scala aan boerenkoolvariëteiten; we raden met name de "Scarlet" variëteit aan, waarvan de bladeren na de eerste vorst een nog levendigere schakering van scharlaken krijgen. Als je de voorkeur geeft aan traditionele groene boerenkool, ga dan voor de "Dwarf Green Curled" zaden.

Gekrulde boerenkoolbladeren worden vaak gebruikt om gerechten te garneren, maar ze verdienen ook een plek in soepen, evenals in vegetarische en veganistische recepten. Deze veelzijdige plant stelt je in staat om smakelijke en gezonde knapperige chips te maken. Het kweken van boerenkool is niet bijzonder uitdagend; het vereist slechts een beetje van je tijd, moeite en toewijding. We raden aan om je boerenkool zaden te planten voor een late herfstoogst, omdat de eerste vorst een positieve invloed zal hebben op de smaak van de bladeren. Boerenkool geoogst in de herfst verrijkt ons winterdieet, en biedt een vers alternatief in een seizoen waarin verse groenten schaars zijn.

Als boerenkool je interesse heeft gewekt, vind je de zaden beschikbaar in onze winkel tegen concurrerende prijzen. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben uitstekende ontkiemingspercentages, omdat ze uitsluitend afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers. Verspil geen tijd meer; bestel vandaag nog de boerenkool zaden van jouw keuze en geniet van de ongelooflijke smaak van boerenkool in de late herfst.

0.49 1.30
0.78 1.30
Promotie eindigt
0.88 1.47
Promotie eindigt
0.98 1.63
Promotie eindigt
Kale - zaden van de variëteiten van 4 groenteplanten - -40%
3.16 5.26
Promotie eindigt
Boerenkoolzaden - selectie van 4 variëteiten - -40%
3.16 5.26
Promotie eindigt
Boerenkool- en spinaziezaden - selectie van 4 variëteiten - -40%
3.73 6.21
Promotie eindigt
Smaak van de natuur - Groenten voor de fijnproever - set van 10 zadenpakketten -40%
8.08 13.47
Promotie eindigt
Smaak van de natuur - Groenten voor de fijnproever - set van 15 zadenpakketten -40%
12.61 21.02
Promotie eindigt