• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от кали

Поръчайте семената от кали още днес! Този подценен зеленчук от семейството на зелето заслужава място във вашия градински лех. Ядливата част на този растение са листата, които са богат източник на важни витамини като C, B1, B2, K и E, както и на важни минерали като калий, фосфор и желязо. Дори младите деца могат да се наслаждават на кали, тъй като не съдържа оксалати и се усвоява лесно. Изберете от широка гама от сортове кали; препоръчваме ви особено сорта "Scarlet", чиито листа стават още по-наситено червени след първите студове. Ако предпочитате традиционния зелен кали, изберете семената "Dwarf Green Curled".

Къдравите листа на кали често се използват за украса на ястия, но също така заслужават място в супи, както и във вегетариански и вегански рецепти. Този универсален растение ви позволява да приготвите вкусни и здравословни хрупкави лентици. Отглеждането на кали не е особено предизвикателство; всичко, от което се нуждаете, е малко от времето, усилията и ангажимента си. Препоръчваме да засадите семената от кали за късноесенна реколта, тъй като първите студове позитивно влияят на вкуса на листата. Кали, реколтиран през есента, обогатява нашата зимна диета, предлагайки свежа алтернатива по време на сезон, когато свежите зеленчуци са редки.

Ако кали е привлякло вниманието ви, ще намерите семената му налични в нашия магазин на конкурентни цени. Те са от високо качество и имат отлични стойности за кълняемост, тъй като идват само от проверени доставчици. Не губете време; поръчайте семената от кали на вашия избор още днес и се насладете на невероятния вкус на кали през късната есен.

0.98 лв 2.60 лв
1.56 лв 2.60 лв
Промоцията приключва
1.76 лв 2.94 лв
Промоцията приключва
1.76 лв 2.94 лв
Промоцията приключва
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
Кале - семена от 4 сорта зеленчукови растения - -40%
6.31 лв 10.52 лв
Промоцията приключва
Семена от кале - селекция от 4 сорта - -40%
6.31 лв 10.52 лв
Промоцията приключва
Семена от кейл и спанак - селекция от 4 сорта - -40%
7.45 лв 12.42 лв
Промоцията приключва