Grønnkålfrø

Bestill dine grønnkålfrø i dag! Denne undervurderte grønnsaken fra kålfamilien fortjener en plass i hagen din. De spiselige delene av denne planten er bladene, som er en rik kilde til viktige vitaminer som C, B1, B2, K og E, samt viktige mineraler som kalium, fosfor og jern. Selv små barn kan nyte grønnkål, da den ikke inneholder oksalater og er lettfordøyelig. Velg fra et bredt utvalg av grønnkålvarianter; vi anbefaler spesielt "Scarlet"-varianten, hvis blader blir en enda mer levende skarlagen farge etter den første frosten. Hvis du foretrekker tradisjonell grønn grønnkål, gå for "Dwarf Green Curled" frø.

Krøllete grønnkålblader brukes ofte til å pynte retter, men de fortjener også en plass i supper, samt i vegetariske og veganske oppskrifter. Denne allsidige planten lar deg lage velsmakende og sunne, sprø chips. Dyrking av grønnkål er ikke spesielt utfordrende; det krever bare litt av din tid, innsats og dedikasjon. Vi anbefaler å plante grønnkålfrøene dine for en sen høstinnhøsting, da den første frosten vil ha en positiv innvirkning på smaken av bladene. Grønnkål høstet om høsten beriker vinterdietten vår, og tilbyr et friskt alternativ i en sesong der ferske grønnsaker er mangelvare.

Hvis grønnkål har vekket din interesse, finner du frøene tilgjengelige i vår butikk til konkurransedyktige priser. De er av høy kvalitet og har utmerket spireevne, da de bare er hentet fra pålitelige leverandører. Ikke kast bort mer tid; bestill grønnkålfrøene av ditt valg i dag og nyt den utrolige smaken av grønnkål til sen høst.

8.91 kr 14.86 kr
Kampanjen avsluttes
10.06 kr 16.77 kr
Kampanjen avsluttes
11.20 kr 18.66 kr
Kampanjen avsluttes
Kale - frø av 4 vegetabilske planter 'varianter - -40%
36.06 kr 60.09 kr
Kampanjen avsluttes
Grønnkålfrø - utvalg av 4 varianter - -40%
36.06 kr 60.09 kr
Kampanjen avsluttes
Grønnkål og spinatfrø - utvalg av 4 varianter - -40%
42.57 kr 70.94 kr
Kampanjen avsluttes