Benih Kale

Perintah benih kale masih hari ini! Sayur-sayuran yang kurang dirasakan dari keluarga kubis perlu muncul di taman anda. Bahagian yang boleh dimakan tumbuhan ini adalah daun yang kaya sumber vitamin berharga, terutamanya C, B1, B2, K dan E, dan mineral seperti potum, fosforus dan besi. Malah kanak-kanak kecil boleh makan kale, kerana ia tidak mengandungi oksolat dan mudah dihadam. Anda boleh memilih dari pelbagai jenis kale yang berbeza. Kami terutamanya mencadangkan kultivar "Scarlet" dengan daun kirmizi, yang warnanya meningkat pada intensiti selepas frosts. Dan jika anda lebih suka kale hijau tradisional, pergi untuk benih "Kerdil Hijau Kencang".

Daun kale keriting digunakan kebanyakannya untuk menghiasi hidangan, tetapi mereka layak tempatnya dalam sup, serta hidangan vegetarian dan vegan. Kilang berharga ini membolehkan anda menyediakan keripik renyah yang enak dan sihat. Kale tidak menimbulkan banyak masalah dalam penanaman, hanya memerlukan sedikit masa, kehendak dan komitmen anda. Kale berkembang untuk menuai lewat musim luruh, apabila frosts pertama muncul, disyorkan. Temperatur rendah secara positif mempengaruhi rasa dedaunan. Autumn kale memperkayakan diet musim sejuk kita, apabila kita perlu berjuang dengan defisit sayuran segar.

Sekiranya anda membangkitkan minat anda, benihnya boleh didapati di kedai kami dengan harga yang kompetitif. Mereka adalah berkualiti tinggi dan berkemampuan yang baik, kerana mereka datang dari pembekal yang terbukti sahaja. Kurangkan masa dan pesanan benih pelbagai pilihan anda, supaya anda dapat menikmati rasa kale yang luar biasa pada akhir musim gugur.