• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Kale frø

Bestil kale frø stadig i dag! Denne undervurderede grøntsag fra kålfamilien skal vises i din have. Spiselige dele af denne plante er de blade, der er en rig kilde til værdifulde vitaminer, især C, B1, B2, K og E, og sådanne mineraler som kalium, fosfor og jern. Selv små børn kan spise kale, da de ikke indeholder oxolater og er let fordøjelige. Du kan vælge mellem mange forskellige kale sorter. Vi anbefaler især "Scarlet" kultivar med skarlagede blade, hvis farve vinder på intensitet efter frosten. Og hvis du foretrækker den traditionelle, grønne kale, gå til "Dwarf Green Curled" frø.

Krøllede kale blade bruges hovedsagelig til garnering retter, men de fortjener deres plads i supper, såvel som vegetariske og veganske retter. Denne værdifulde plante giver dig mulighed for at tilberede lækre og sunde knaprige chips. Kale udgør ikke mange problemer i dyrkning, det kræver kun noget af din tid, vilje og engagement. Voksende kale til sen høsthøst, når første frost fremstår, anbefales. Lav temperatur påvirker smag af løvet positivt. Efterårskalender beriger vores vinterdiæt, når vi skal kæmpe med friske grøntsagsunderskud.

Skulle Kale vække din interesse, er frøene tilgængelige i vores butik til konkurrencedygtige priser. De er af høj kvalitet og har en god smitsomhed, da de kun kommer fra dokumenterede leverandører. Tab ikke tid og rækkefølge frø af sorten af dit valg, så du kunne nyde den utrolige smag af kale i det sene efterår.