• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Varză Kale

Comandați astăzi semințe de varză kale! Această legumă valoroasă din familia verzei merită un loc în grădina dumneavoastră. Părțile comestibile ale plantei sunt frunzele, care sunt o sursă bogată de vitamine esențiale precum C, B1, B2, K, E și minerale importante ca potasiul, fosforul și fierul. Kale este potrivită chiar și pentru consumul celor mici, deoarece nu conține oxalați și este ușor de digerat. Alegeți dintr-o gamă largă de soiuri de kale; recomandăm în mod special soiul 'Scarlet', ale cărui frunze capătă o nuanță vibrantă de roșu aprins după primele înghețuri. Pentru un kale verde tradițional, optați pentru semințele de 'Dwarf Green Curled'.

Frunzele crețe de kale sunt folosite adesea pentru decorarea felurilor de mâncare, dar sunt valoroase și în supe, rețete vegetariene sau vegane. Această plantă versatilă vă permite să preparați chipsuri crocante, sănătoase și delicioase. Cultivarea kale nu este provocatoare; necesită doar un pic din timpul, efortul și devotamentul dumneavoastră. Vă recomandăm să semănați semințele de kale pentru o recoltă târzie de toamnă, deoarece primele înghețuri vor îmbunătăți gustul frunzelor. Kale recoltată toamna îmbogățește dieta noastră de iarnă, oferind o alternativă proaspătă într-un sezon când legumele proaspete sunt mai rare.

Dacă kale a stârnit interesul dumneavoastră, veți găsi semințele disponibile în magazinul nostru la prețuri competitive. Acestea sunt de înaltă calitate și au rate excelente de germinare, provenind doar de la furnizori de încredere. Nu pierdeți ocazia; comandați astăzi semințele de kale selectate și bucurați-vă de gustul extraordinar al kale în toamna târzie.
Kale - semințe din 4 soiuri de legume - -40%
14.85 leu 24.74 leu
Promoția se încheie
Semințe de varză - selecție de 4 soiuri - -40%
14.85 leu 24.74 leu
Promoția se încheie
Semințe de varză și spanac - selecție de 4 soiuri - -40%
17.53 leu 29.21 leu
Promoția se încheie