• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Semințe de kale

Comandați semințe de kale încă astăzi! Această legume subevaluate din familia varză trebuie să apară în grădina dvs. Piele comestibile ale acestei plante sunt frunzele care sunt o sursă bogată de vitamine valoroase, în special C, B1, B2, K și E, precum și minerale precum kalium, fosfor și fier. Chiar și copiii mici pot mânca șobolani, deoarece nu conțin oxaloți și sunt ușor de digerat. Puteți alege din mai multe varietăți de kale. Recomandăm în mod deosebit soiul "Scarlet" cu frunze cărămizii, a căror culoare crește intens după înghețuri. Și dacă preferați tradiționalul șuncă verde, mergeți la semințele "Pitici verzi".

Curata frunzele de kale sunt folosite in special pentru prepararea de feluri de mancare, dar merita locul lor in supe, precum si mancaruri vegetariene si vegane. Această plantă valoroasă vă permite să pregătiți chipsuri gustoase și sănătoase crocante. Kale nu prezintă multe probleme în cultivare, necesită doar o parte din timpul, voința și angajamentul tău. Este recomandată cultivarea de șobolani pentru recolta târzie de toamnă, când apar germeni de primăvară. Temperaturile joase influențează pozitiv gustul frunzelor. Calea de toamnă îmbogățește dieta noastră de iarnă, când trebuie să ne luptăm cu deficite de legume proaspete.

În cazul în care vă provocați interesul, semințele sale sunt disponibile în magazinul nostru la prețuri competitive. Sunt de înaltă calitate și prezintă germinabilitate bună, deoarece provin doar de la furnizori dovediți. Nu pierdeți timp și nu rânjiți sămânța varietății la alegere, astfel încât să vă puteți bucura de gustul incredibil de șuncă în toamna târzie.