• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Alfalfa frø

Interesseret i alfalfa frø? Du er kommet til det rette sted! Vores online havebutik tilbyder et bredt udvalg af alfalfa frø i forskellige vægt- og sorter. Vi garanterer ikke kun verificerede spirefrekvenser, men også enestående kvalitet – og alt sammen til priser, der ikke tømmer din pengepung!

Alfalfa er en produktiv plante med flere praktiske fordele. Uanset om du dyrker den i en årlig eller toårig cyklus, er dens høje indhold af protein, vitaminer og mineraler en fremragende tilføjelse til dyrefoder, især for kvæg. Du kan så alfalfa frø i slåede marker blandet med græsser for at få en rig høst af næringsrig og letfordøjelig grøntfoder eller ensilage. Er du på udkig efter en højtydende, robust og hurtigvoksende sort? Så søg ikke længere! Bestil Felsy alfalfa frø – en hurtigt genvekstende sort kendt for sin fremragende kemiske sammensætning. Vi anbefaler også vores Gea og Plato alfalfa frø. Dyk ned i Alfalfa frø-kategorien i vores butik og vælg den pakkestørrelse, der bedst passer til dine behov.

Vidste du, at alfalfa er en af de bedste grønne gødninger? Fordele ved denne værdifulde plante inkluderer en kort vækstperiode, kraftig vækst og høj konkurrenceevne, der gør det svært for ukrudt at vokse i samme område. Desuden beriger denne specifikke art jorden med kvælstof og efterlader den i fremragende stand – luftig, løsnet og fri for forureninger. Har du brug for en effektiv, overkommeligt prissat grøn gødning? Prøv vores blandet sortiment af alfalfa frø! Denne pakke er også et fremragende valg, hvis du planlægger at etablere en blomstereng. De forskellige, robuste og tørke-resistente sorter i vores mix vil ikke kun berige din engs økosystem, men også tiltrække bier og andre bestøvere til din have.