• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Gødning med bladglans

Gødning med bladglans beregnet til potteplanter med kødfulde, tykke blade, giver dig mulighed for omfattende at tage sig af dine grønne skønheder. Vi tilbyder produkter, der er underskrevet af de kendte mærker, der allerede i årevis har stor popularitet på havearbejdsmarkedet. Hvis dine planter udvikler matte, kedelige blade, skal du forynge dem med en Foliar Gødning Leaf Shine fra Zielony Dom.

Vores onlinebutik har dette produkt på flasker i forskellige størrelser på lager. Du kan også vælge mellem sprøjten eller tågedispenserne. Dette produkt indeholder bladgødning, der styrker og nærer planter, samt bivoks og ravekstrakt, der giver løvet en smuk glans. Vil du prøve praktiske, brugervenlige og praktiske bladglansservietter? Det er op til dig. Vi tilbyder løbende lave priser og hurtig levering til hjemmet. Lær Garden Seeds Market at kende, og køb certificeret mineralsk og organisk gødning til hjemmeblomst og blomstrende planter online.

Vi præsenterer hermed testede, højt ansete, effektive og sikre produkter, der leveres med forståelige brugsanvisninger. Vi hjælper dine potteplanter med at vokse mere overstrømmende og blive smukkere. Vi inviterer dig til at gennemse andre produkter fra kategorien Gødning - vi anbefaler fremragende efterårs- og vintergødning, effektiv gelgødning og gødningspinde. Prøv dem, bestil uden at forlade hjemmet, og lad os nyde skønheden i dine planter sammen med dig!