• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Jord

Du finder de bedste potte- og havejord i vores online havebutik. Tag et øjeblik til at udforske vores brede udvalg af jordtyper, der er velegnet til alle slags planter.

Vidste du, at vi også tilbyder premium kvalitets, alsidig universaljord til konkurrencedygtige priser? Du kan bestille den pålidelige Target Multi-purpose Universal Jord i 5-liter eller 20-liter poser eller den høj kvalitet Compo Multi-purpose Jord i 10-liter pakker. Denne jord udmærker sig ved at have god gennemtrængelighed, fremragende vandkapacitet og rig på humus - disse faktorer gør det muligt for planterne at hurtigt tage rod og udvikle sig rigeligt. Ønsker du at prøve at dyrke grøntsager og urter på en altan? Investér i den fremragende Compo BIO Multi-purpose Jord til alle hjemme- og haveplanter eller BIO Urter og aromatiske planter jord fra den samme leverandør. Har du brug for professionel så- og plantejord? Intet fungerer bedre end blandingen, der er designet specielt til det formål, let og gennemtrængelig, BIO Seeding og Seedling Jord, igen signeret af Compo brandet. Vores online havebutik har også et bredt udvalg af jord til specifikke plantetyper: Substral bregne jord, Target urtejord, Zielony Dom Sten fyrretræ orkidejord med mycorrhiza eller den høj kvalitet bonsai jord fra Compo. De her tilbudte blandinger opfylder kravene for de enkelte potteplanter med hensyn til gennemtrængelighed, reaktion og indhold af de ønskede næringsstoffer. Sørg for at bruge en dræningslag inden du omplanter dine planter. Bestil udvidet ler aggregat - potte dræningslag i 1, 2 eller 8 kg poser. Ønsker du at prøve en helt ny haveoplevelse? Tjek den ultra-effektive AquaGel - vandlagring til planter, som garanterer optimal jordgennemtrængelighed og forhindrer rødderne i at tørre ud samtidig. Vores sortiment omfatter også premium kvalitetsjorde til havekulturer, såsom Rosenjord, Blåbærjord, Rhododendronjord eller Target plæne jord. Hvis du ønsker at forberede værdifuld jord til at dyrke buske, bestil Acidic Garden Peat med en pH på 3.5-4 eller Neutralized Garden Peat med en højere pH på 5.0-6.5 fra det allerede nævnte Target brand. Som du kan se, har vi virkelig alt, din have måtte have brug for.

Vent ikke længere, spar dig selv for den trættende søgen i lokale havecentre og bestil høj kvalitets jord til overkommelige priser med hjemmelevering. Hurtigt, nemt, uden behov for at bære tunge byrder selv - at handle i vores online butik er altid en fornøjelse!

45.77 kr
45.77 kr
53.46 kr
55.98 kr