• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Oregano frø

Opdag den vidunderlige verden af oregano frø, også kendt som vild merian, en af de mest populære urter til både kulinariske og medicinske formål. For nylig har den italienske sort—ofte kaldet græsk oregano—vundet enorm popularitet. Du kan være sikker på, at alle oregano frø tilgængelige i vores butik er af højeste kvalitet, med fremragende spireevne, og kommer udelukkende fra anerkendte producenter.

Oregano er en grundpille i Middelhavskøkkenet. Selvom de fleste mennesker genkender dens unikke smag fra pizza, er det også en alsidig tilføjelse til salater, oste, kød og forskellige andre retter. Specifikt producerer græsk oregano blade, der er mere aromatiske og har en skarpere smag sammenlignet med sin mere almindelige slægtning. Denne særlige Origanum vulgare-sort vokser med en lidt anderledes vane og større blade. Begge sorter tilbyder ikke kun kulinariske lækkerier, men også medicinske fordele. De kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen, lindre betændelse i luftvejene og endda berolige hoste, takket være deres høje indhold af polyfenoler.

Overvejer du at dyrke oregano i din have? Husk på, at denne urt trives i solrige, helst vindbeskyttede steder. Den er perfekt egnet til plantning i bede eller i beholdere. Tøv ikke—bestil dine oregano frø fra vores butik i dag!