• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Hængekøjer

Vores hængekøjer vil gøre afslapning i haven endnu mere behagelig. Tag et kig på vores tidløse modeller. Vi tilbyder både net- og lærredshængekøjer til konkurrencedygtige priser, tilgængelige i et bredt udvalg af farver og størrelser. Vælg din favorit!

Hvis du overvejer at prøve en hængekøje og ikke er helt sikker på, at du vil nyde denne form for afslapning, start med vores mest overkommelige muligheder: den klassiske 200 x 70 cm net-hængekøje eller 200 x 80 cm modellen med en træstøttepæl, begge velegnede til at hænge på en terrasse eller mellem træer i din have. Disse overkommelige, men holdbare produkter vil lade dig nyde komfort og afslapning udendørs. Vores online havebutik tilbyder et bredt udvalg af stærke lærredshængekøjer i mange smukke farver. Du er sikker på at finde en, der passer perfekt ind i dit afslapningsområde, både i størrelse og design. Vælg mellem en blå, rød eller stribet 200 x 80 cm lærredshængekøje med en træstøttepæl. Vi tilbyder også en stor, exceptionelt komfortabel 200 x 100 cm hængekøje i gul-pink, gul-grøn eller blå, lavet af lærred uden støttepæle, og kommer i en praktisk lærredstaske. Leder du efter en solid XXL-hængekøje? Tjek vores 200 x 150 cm marinebris og frugtfrenzy lærredshængekøjer uden støttepæle. Du vil helt sikkert finde en, der opfylder dine og din families behov.

Vi vædder på, at en lur i en hængekøje vil blive din foretrukne form for afslapning efter bare et forsøg. Forkæl dig selv med et strejf af luksus! Køb højkvalitets hængekøjer til konkurrencedygtige priser med hurtig hjemmelevering. Afgiv din onlinebestilling nu!