• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Hængekøjer

Vores hængekøjer vil gøre den problemfri afslapning i haven endnu sjovere. Bare kig på vores tidløse modeller. Vi tilbyder både hængekøjer af mesh og lærred til konkurrencedygtige priser og i et bredt udvalg af farver og størrelser. Vælg den, du kan lide mest!

Hvis du gerne vil prøve en hængekøje, da du ikke er 100% sikker på, at du kan lide denne form for afvikling, skal du starte med vores mest overkommelige muligheder: den klassiske 200 x 70 cm mesh (netto) hængekøje eller 200 x 80 cm model med en træstøttestolpe kan hænges på en terrasse eller mellem træer i haven. Dette overkommelige, men holdbare produkt giver dig mulighed for at nyde komfort og afslapning udendørs. Vores online havebutik giver dig mulighed for at vælge fra en lang række stærke lærredshængekøjer i mange smukke farver. Du finder bestemt en, der passer til dit afslapningssted med hensyn til størrelse og design. Køb en blå, rød eller stribet 200 x 80 cm lærredshængekøje med en træstøttepost. Vi har også en stor, usædvanligt behagelig 200 x 100 cm gul-lyserød, gulgrøn eller blå lærredshængekøje uden understøtningsstolper i et praktisk lærredskabinet. Lægter du efter en solid XXL-hængekøje? Se på og bestil 200 x 150 cm havvind og hængekøjer med frenetisk lærred uden støttestolper. Du vil helt sikkert finde en, der tilfredsstiller dine og din families behov.

Vi satser på at en lur i hængekøjen bliver din foretrukne form for afslapning efter et forsøg allerede. Priser dig selv med et strejf af luksus! Køb hængekøjer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser med hurtig levering til hjemmet. Foretag en online ordre nu!