• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Frøbakker og planteskoler

Har du inkluderet såbakker og planteskolepotter på din indkøbsliste? Glem ikke at tilføje dem til din indkøbskurv! Såbakker og planteskolepotter, der er tilgængelige i vores butik, er sandsynligvis de bedste containere til dyrkning af frøplanter. Du kan bruge dem i mini-drivhuse, på varmebede og derhjemme, da de er funktionelle, holdbare, lette og nemme at bruge. Gennemse vores udvalg for at overbevise dig selv om, at de er et værdifuldt tilføjelse til dit haveudstyr!

Såbakker og planteskolepotter kan variere i antal celler, dybde og bredde. Hvilken type såbakke skal du vælge? Det afhænger af, hvor mange frøplanter du vil dyrke. Lav matematik - en såbakke eller en planteskolepotteindsats med 54 kamre vil tillade dig at dyrke 54 frøplanter. Du vil også finde såbakker med 66 eller 104 kamre i vores butik. Hvis du planlægger at producere et større antal frøplanter, skal du overveje at bestille en såbakke med 160 eller endda 252 celler. Denne beholder vil give tilstrækkelig plads til frø, og unge planter vil være adskilt fra starten. Dette giver dem tilstrækkelig plads til at udvikle stærke rødder og stængler, i modsætning til tæt såning i en stor altankasse. Rødderne fra de enkelte planter vil ikke forvikle sig, hvilket gør det lettere for dig at omplante dem og mindske risikoen for skader. Såbakker og planteskolepotter tilbyder en behagelig, praktisk og omkostningseffektiv løsning, der giver dig mulighed for at spare plads og bruge den mest effektivt. Såbakker og planteskolepotter, der tilbydes i vores havebutik, er fremstillet af holdbar, tyk plast af høj kvalitet. De kan nemt flyttes og er modstandsdygtige over for vand, sollys og rengøring, hvilket gør dem genanvendelige. De vil tjene dig i årevis.

Dyrk frøplanter som en professionel - bestil såbakker til en rimelig pris med overkommelig hjemmelevering. Så frø og nyd resultaterne i form af robuste, sunde frøplanter. Du vil have succes med os!

37.50 kr