• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Buksbom gødning

Boxwood-gødning hjælper dig med at opnå den ønskede effekt ved dyrkning af disse usædvanligt yndige buske: en tæt, lysegrøn hæk eller et vidunderligt dannet topiær (en levende skulptur, dannet ved at klippe buskens løv og kviste). Korrekt supplerede buksbomber glæder sig over fremragende vitalitet, tætvoksende skud og levende farvede blade. For at opretholde denne tilstand skal du drage fordel af vores rige tilbud på mineralsk buksbomgødning.

Target buksbom og hækgødning er et unikt produkt beriget med mikronæringsstoffer. Ved at bruge det, forhindrer du dine hurtigt voksende grønne buske i mangel på næringsstoffer, der kan skade plantevæksten og resultere i gulfarvning af bladene. Korrekt befrugtning betyder direkte øget resistens over for sygdomme. Agrecol Boxwood Gødning er dedikeret til de ofte og overdrevent klippede og beskårne buske, der kræver store doser næringsstoffer i hele vegetationsperioden. Dette effektive og let at anvende produkt vil overraske dig med sin konkurrencedygtige pris - prøv det og nyd resultaterne i din egen have!

Shopping i Garden Seeds Market garanterer det højeste niveau af kundeoplevelse. Vores gødning kommer fra anerkendte, dokumenterede producenter opbevares under optimale forhold og sikres inden afsendelse. Alle leveres med detaljerede brugsanvisninger, der gør det muligt for begyndere i haven at maksimere deres potentiale. Overrask dine gæster med en velplejet, elegant have - takket være vores gødning bliver det let at tage sig af buksbom og andre krævende træ- og buskarter!