• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Frugtgødning

"Frugtgødning" er kategorien, der omfatter alle produkter i vores sortiment dedikeret til frugtplantejere og havefolk, der dyrker frugttræer, buske og bær i mindre skala. Her finder du professionelle mineralske gødninger til at supplere jordbær, skovjordbær, blåbær, ribs, hindbær, brombær, druer og tomater.

For dem, der værdsætter effektive og langvarige produkter, anbefaler vi stærkt at udforske vores udvalg af langtidsvirkende gødninger. Den langvarige og mest effektive blåbærgødning fra Target forsyner buske i en periode på seks måneder efter påføring og beskytter effektivt blåbær mod forskellige ernæringsmæssige mangler.

Hvis du lige er begyndt din eventyrrejse med at dyrke blåbær og andre planter, der kræver sur jord, bør du overveje at bruge Florovit-gødning til blåbær og andre acidofile planter. Det samme mærke tilbyder også en fremragende tomat- og pebergødning samt gødning til jordbær og skovjordbær, hvilket garanterer højt udbytte af store, lækre frugter. Derudover tilbyder vi druegødning med mikronæringsstoffer fra Target og drue-, ribs-, hindbær- og brombærgødning fra Agrecol. Hvis du leder efter et alsidigt produkt, er frugttræs- og buskgødningen fra Target et fremragende valg.

Vi anbefaler Target Tomat- og Agurkgødning, som nu er tilgængelig i en ekstra stor pakke til en god pris, til alle havefolk, der ønsker at oprette en lille grøntsagshave. Vores miljøvenlige gødninger til jordbær, druer, andre frugtbuske, urter, tomater, agurker og blåbær er en del af vores tilbud til dem, der foretrækker en afbalanceret plantetilførsel med organiske gødninger og tilsætningsstoffer.

Vil du gerne vide mere? Vi inviterer dig venligst til at udforske vores produkter og læse deres detaljerede beskrivelser. Du vil finde tips til at vælge den perfekte frugtgødning der. Bestil, vent på leveringen og begynd at gøde din have med de bedste produkter på markedet. Vi garanterer en rig høst!

72.69 kr