• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Indretning af hjem og have

Vores samling af hjem og have dekorationer, der er tilgængelige i vores butik, vil åbne en verden af nye muligheder for indendørs og udendørs rum som terrasser og altaner. Er du interesseret i en elegant lyseholder, lanterne eller en dekorativ krog til plantepotter? Find ud af, hvad mere vi kan tilbyde dig.

Enhver haveejer, inklusiv dem med små altanhaver, ved, at grønne områder bliver det perfekte sted at slappe af på varme sommeraftener. Vores lamper og fakler afdeling tilbyder innovative løsninger, der gør middage udendørs endnu mere behagelige. For at undgå irriterende myg, overvej vores mygafvisende lanterne fra BROS eller den LED-insektzapper. For dem, der elsker stearinlys, har vi en praktisk, let og solid lyseholder i enten hvidt eller guld. Hvis du søger mere belysning, anbefaler vi vores fritstående bambusfakkel. Derudover er lampen og fakkelolie Flamit tilgængelig til en god pris, såvel som udskiftelige fakkelvæger. Hvis du ønsker at berige dit afslapningsområde med blomsterdetaljer, overvej vores dekorative ophæng til hængende kurve, med Akant-modellen som vores topvalg. Elsker du at lave buketter? Vælg vores runde ikebanaskål eller den dekorative Rukola-skål. Du kan dyrke Jerikos rose i dem, også kendt som dinosaurusplanten, en sand haveperle tilgængelig til en god pris i vores butik. I vintermånederne kan du omdanne din altan til et tilflugtssted for flyvende besøgende. Opdag funktionelle og overkommelige løsninger i vores fuglehus og fuglefoder afdelinger. Vores samling inkluderer også dekorative sten i forskellige størrelser: udforsk vores udvalg af hvid og gul grus. Med højtiden lige rundt om hjørnet, kan du muligvis have brug for en ny juletræsstand eller et juletræsdækning, så sørg for at tjekke vores juleunderkategori.

Opdag praktiske tilbehør og unikke hjem og have dekorationsinspirationer i vores online butik. Tøv ikke; invester i den bedste kvalitet og drag fordel af vores konkurrencedygtige priser. Vi inviterer dig hjerteligt til en skøn shoppingoplevelse!

22.92 kr
23.56 kr
23.56 kr
26.23 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr
26.50 kr