• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Mycorrhizae

Mycorrhiza er et unikt fænomen - symbiose af planter og mikroorganismer, der lever i jorden i deres rodsystem. Dette samliv bringer fortjeneste til begge sider, men alligevel koncentrerer vi os om de gavnlige virkninger, de nyttige svampe har på plantevig, produktivitet og resistens over for patogenbakterier og vira. Roser og rododendroner, nåletræer og stedsegrønne planter, orkideer og endda græsplæner, der suppleres med mycorrhiza, viser signifikant højere tolerance over for stressende vækstbetingelser og sygdomme. De absorberer mere vand og mineraler fra jorden, udvikler sig mere rigeligt og glæder sig over et sundt udseende. Prøv disse produkter og se selv!

Bestil mycorrhiza i form af de lette at anvende vacciner. Du behøver kun at anvende den en gang, for i modsætning til standardgødning nedbrydes den ikke og skylles ikke væk fra jorden, men nærer stadig dens mikroflora. De nedenfor viste mycorrhiza-vacciner - både de alsidige og dem, der er specielt dedikeret til bestemte plantearter - er produkter af høj kvalitet, hvis effektivitet er blevet testet positivt. Vi tilbyder mycorrhiza fra anerkendte producenter: Biopon, Zielony Dom og mange andre. Tjek All-purpose mycorrhiza, der sikrer 1000 gange større rodabsorptionsoverflade. Du kan bruge det til frugttræer og buske, flerårige urter og prydplanter. Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses og Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries and Heaths er kun et par repræsentanter for vores stadigt voksende udvalg af produkter.

Lær os bedre at kende, Garden Seeds Market, og invester i dine planters sundhed og smukke udseende. Lave priser, billig levering til hjemmet og sæsonudsalg hører til søjlerne i vores tilbud. Du vil blive overrasket, hvor mange penge vi tillader dig at spare!