• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Andre blomsterløg

Afdelingen "Andre løg og udplantningsplanter" tilbyder et unikt udvalg af løg og udplantningsplanter fra både pryd- og spiselige plantearter. Dyk ned i diversiteten af vores omfattende sortiment! Alt vores plantemateriale er indkøbt fra betroede producenter, der har opnået tillid fra kunder over hele Europa. Sikre succes i din hjemmehaves løgkultur med vores premiumprodukter! Udforsk vores fantastiske udvalg af forårsblomster, med skønheder som Puschkinia, Siberian Squill, Fawn Lily, Star-of-Bethlehem og Glory-of-the-Snow for at nævne nogle få. Og lad os ikke glemme tidløse klassikere, der er uundværlige i enhver forårshave, såsom Lily-of-the-Valley og Snedråber.

Når sommeren kommer, kan du beundre blomstringen af den imponerende Tritoma, de pragtfulde Himalaya Desert Candles, Cape Hyacinth og den sprudlende farverige Dense Blazing Star. Hvis du leder efter blomster med spændende former og farver, overvej vores flerfarvede Dagliljer, Bog Arums og de charmerende Pink og White Bleeding-Hearts. Kan du modstå tiltrækningen af den smukke Eucomis, også kendt som Pineapple Flower, eller den eksotiske og fascinerende Dragon Lily? For løventusiaster anbefaler vi udplantningsplanter af dekorative græsser som Chinese Silver Grass og Grey Fescue, sammen med grønne og lilla bregner.

Ved at vælge fra vores kategori Andre løg og udplantningsplanter investerer du i løg og udplantningsplanter af højeste kvalitet, afledt af både eksotiske og indfødte plantearter, alle tilgængelige til konkurrencedygtige priser. Drag fordel af omkostningseffektiv forsendelse og nyd skønheden af unikke, originale blomster. Din tilfredshed er vores øverste prioritet! Vi opfordrer dig varmt til at udforske kategorien Andre løg og udplantningsplanter i detaljer.