• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Magnolia-gødning

Magnolia gødning er omhyggeligt udvalgte produkter, der passer perfekt til andre surjordsblomsterplanter som f.eks. rhododendron. En afbalanceret tilførsel af disse smukke træer og buske er helt nødvendig, da det er en del af grundlæggende plejeforanstaltninger. Vores online havebutik tilbyder et bredt udvalg af gødning og plantenæring fra velkendte og anerkendte mærker som Biopon, Target og Substral. Disse uangribelige ledere inden for flerkomponentgødning til prydplanter er absolut værd at prøve i din egen have. Du vil blive begejstret for de effekter, du vil opleve!

Du bør absolut overveje at bruge Biopon Magnolia Gødning, som fås til en fordelagtig pris i vores havebutik. Denne letanvendelige granulerede gødning indeholder alle de grundlæggende næringsstoffer, der garanterer sund rodvækst og produktion af talrige store blomsterknopper. Alle blomstrende planter, der trives i sure jorde, vil elske Magnolia Gødning med mikronæringsstoffer fra Target, der desuden er beriget med jern for at beskytte planterne mod klorose. Overvej også Rhododendron- og Magnolia Gødning fra samme firma. Hvis dine planter plages af sygdomme, udvikler blege blade eller holder op med at blomstre, så tøv ikke med at bruge "Magisk Kraft" nødgødning til nåletræer og andre surjordsplanter. Den kan påføres ved at spraye den direkte på bladene, hvilket markant fremskynder optagelsen af næringsstoffer i forhold til jordbaserede tilsætningsstoffer.

Tag et kig på det brede udvalg af produkter, vi har forberedt til dig! Vi tilbyder pålidelig og effektiv magnolia gødning i pille- og vandopløselig pulverform. De er langvarige, super effektive og tilgængelige til overkommelige priser. Afgiv en bestilling, vælg hjemmeleveringsmuligheden, bekræft dit køb og vent på levering. Dette er den optimale måde at købe de bedst tilgængelige haveplante-gødning uden at forlade hjemmet eller betale for meget. Du er altid velkommen i vores havebutik!