• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Magnolia-gødning

Magnolia-gødning er nøje udvalgte produkter, der passer perfekt til andre acidofile blomstrende planter, såsom rhododendroner. En afbalanceret tilskud af disse smukke træer og buske hører til absolut nødvendige, primære plejeforanstaltninger. Produktsortiment, der fås i vores online havebutik, omfatter gødning og plantemad fra de gennemprøvede, anerkendte mærker som Biopon, Target og Substral. Disse ubestridte ledere af multikomponentgødning til prydplanter er absolut værd at prøve i din egen have. De effekter, du vil opleve, vil glæde dig!

Du bør bestemt overveje at bruge Biopon Magnolia Gødning, der fås til en god pris i vores havebutik. Denne let anvendelige granulerede gødning indeholder alle basale næringsstoffer, der garanterer sund rodvækst og producerer utallige store blomsterknopper. Alle blomstrende planter, der som sure jordarter, ville elske Magnolia Gødning med mikronæringsstoffer fra Target, derudover beriget med jern, der beskytter planterne mod klorose, og Rhododenron og Magnolia Gødning leveret af det samme firma. Hvis dine planter er plaget af sygdomme, udvikler blege blade og holder op med at blomstre, tøv ikke med at bruge "Magiczna Siła" (Magical Force) nødgødning til nåletræer og andre acidofile planter. Det kan påføres - sprøjtes direkte på løvet, hvad der væsentligt fremskynder absorptionen af næringsstoffer fra planterne sammenlignet med de jordpåførte tilsætningsstoffer.

Se på alle de forskellige produkter, vi har forberedt til dig! Vi tilbyder pålidelige, effektive magnoliagødninger i piller og i vandopløselig pulverform. De er langvarige, supereffektive og tilgængelige til overkommelige priser! Foretag en ordre, vælg muligheden for levering til hjemmet, bekræft dit køb, og vent på leveringen. Dette er den optimale måde at købe de bedst tilgængelige gødningsplanter i haven uden at forlade hjemmet og betale for meget. Du er altid velkommen i vores havebutik!