• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Kvaster og børster

Kategorien koste og børster i vores online havebutik tilbyder produkter, der vil omdanne rengøring og oprydning fra en uoverkommelig opgave til en håndterbar en af slagsen. Opdag et udvalg, der er skræddersyet til både udendørs og indendørs behov, fra at rydde fortov, indkørsler og terrasser til at håndtere bygningsaffald. Og til de svært tilgængelige områder tilbyder vi specialiserede værktøjer til rengøring af flasker og ballondunke - alt sammen til vores sædvanlige konkurrencedygtige priser.

Er du på udkig efter en robust kost, der fejer selv de fineste støv- og sandpartikler væk fra din indkørsel? Overvej vores miljøvenlige muligheder såsom den 86 cm lange kost af sorghumfibre (uden skaft) eller den fulde 133 cm lange model, der kommer med et skaft. Til snavs, der er fanget i smalle rum, er børsten til fortove ideel til at fjerne affald, der er kilet fast mellem brosten eller mursten. Gør hjemmevedligeholdelsen lettere med ergonomiske værktøjer som QuikFit rendebørsten eller andre Fiskars QuikFit rengøringstilbehør, der er designet til QuikFit skaftet - et must-have i ethvert husstand. Hobbyister, der nyder at konservere, bør tjekke vores ballondunkebørster, som fås i forskellige former og størrelser for at opfylde alle behov. Den vinklede børste er specielt designet til at nå de mest stædige pletter inde i ballondunke eller damejeanner, og en langhåndteret trådbørste er perfekt til grundig rengøring af flasker og større krukker.

Vores online butik praler også af et udvalg af praktiske bilvask og rengørings tilbehør. For eksempel kan X225 bilvask børsten hurtigt tilsluttes til en havevandslange for effektiv brug, og Raco bilvask sættet inkluderer et blødt rengøringshoved med en indbygget sæbedispenser for at beskytte din bils lak. Planlægger du renoveringer eller bygningsarbejde? Udrust dig selv med en tjærebørste lavet af kokosfibre - ideel til tjære og lim applikationer - og kokosfiber- og PP gipsbørsten.

Alle vores koste og børster er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer både deres styrke og holdbarhed. Oplev forskellen selv!

Tag imod bekvemmeligheden ved at handle koste og børster hjemmefra. Garden Seeds Markets online butik tilbyder stolt produkter af høj kvalitet fra velkendte mærker som Fiskars, Planta og Raco. Hold dig opdateret med vores tilbud og gå ikke glip af spændende nye produkter. Vi inviterer dig til at browse og drage fordel af priser, der passer til enhver pengepung!