• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Blomstrende gødning

Gødning til blomstrende planter har ét mål - at stimulere planterne til at producere flere knopper, så de blomstrer længere og mere rigeligt takket være optimal næringsstoftilførsel. De produkter, der er tilgængelige i vores butik, vil give dine planter fremragende vitalitet og blomsterkraft. Korrekt ernærede blomstrende planter er sunde, robuste, levende farvede og perfekt størrelse. For sådanne resultater, brug kun originale, certificerede gødning til blomstrende planter. Du kan finde den fulde liste over disse produkter nedenfor.

Vi anbefaler på det kraftigste den flydende gødning "Morze Kwiatów" (Blomsterhavet), rig på kalium, og den flydende rosegødning "Okazale Kwiaty" (Prægtige Blomster). Overvej også rhododendrongødningen "Bujne Kwitnienie" (Rig Blomstring) og forskellige andre Target-produkter. Vores uovertrufne udvalg inkluderer førsteklasses Florovit planteføde (som Datura-gødning til forlænget blomstring, pelargoniumgødning og gødning til klematis og andre blomstrende klatreplanter), pålidelige Agrecol-gødninger (såsom stedmoderblomst- og violgødning, hængende petuniagødning), og Biopons sortiment (herunder langtidsholdbare tabletter, flydende koncentrater og effektive pulvere til blomstrende planter). Hvis du er interesseret i innovative løsninger, prøv "Zielony Dom" Roser og blomstrende planters gødning i en klar-til-brug vandkande. Denne beholder kommer med et tilslutningsstykke til en havevandslange, der gør det muligt for dig at anvende det direkte på planterne under vandingen!

Dette er blot et glimt af, hvad vi har på lager - vi tilbyder disse og mange andre fremragende gødninger til blomstrende planter til konkurrencedygtige priser, med overkommelig hjemmelevering. Hold dig opdateret med vores særlige tilbud og sæsonudsalg! Uanset om du dyrker blomstrende planter i en have, på en balkon eller en vindueskarm i stuen, har vores butik de bedst egnede gødninger til dine planters behov. Køb online med fuld tilfredshedsgaranti fra dit eget hjem!

41.92 kr