• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Gødning i pumpesprøjter

Gødning i pumpesprøjteflasker sikrer usædvanlig behagelig brug. Disse brugsklare produkter indeholder nøje udvalgte og afbalancerede doser af makro- og mikronæringsstoffer og behøver ikke at blive fortyndet i vand. Produkter, der tilbydes i denne underkategori, sælges alle i forstøvere, der gør det muligt for dig at anvende dem let på jordoverfladen og bladene. De hurtigt absorberede NPK-gødninger giver dig mulighed for straks at forbedre tilstanden for dine planter takket være deres tågeform. Bladtilskud med produkter fra denne kategori anbefales især til planter, der er svækket af sygdomme, angrebet af skadedyr, forsømt eller vokser under ugunstige forhold.

Vi anbefaler blandt mange andre "Zielony Dom" grøn gødning i en sprøjteflaske. Det er beriget med jern og sikrer smuk bladfarvning. Vælg den fremragende zinkberigede "Zdrowy Pomidor" (Sund tomat) Bladgødning med højt calciumindhold fra det samme mærke til at fodre dine tomater, jordbær og anden krævende frugt og grøntsager.

Hvis du foretrækker 100% naturlige produkter, har vi også nogle til dig. Garden Seeds Market tilbyder klar til brug guano. Dette er langtfra ikke alt! Du finder mere professionelle produkter til supplement af planter dyrket til blomster, prydløv og andre anvendelser. Let at påføre, effektive og ekstremt effektive gødninger fra de mest kendte producenter er altid på lager i vores butik. Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser er vores motto. Vi opfordrer dig til at gennemse hele vores sortiment.