• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Rhododendron-gødning

Rhododendrongødning vil hjælpe dig med at opfylde dine drømme om kraftige buske dækket med vidunderlige blomster. Disse produkter, der er rige på makro- og mikronæringsstoffer, opfylder fuldt ud de ernæringsmæssige krav til rig blomstring hos planter. Hvis du lige er begyndt at forberede dig til rhododendronplantning, anbefaler vi at bruge Biopon Surjords Gødning, som beriger jorden med mineraler og sænker pH-værdien, så den tilpasses behovene hos surbundsplanter - ikke kun rhododendron, men også nåletræer og hortensiaer.

For at sikre, at dine nye buske effektivt slår rod, skal du bruge Mycorrhiza Vaccine til Rhododendron, Lyng og Blåbær. Dette naturlige, økologiske produkt indeholder gavnlige bakterier, der lever i symbiose med rødderne af surbundsplanter. De forbedrer optagelsen af vand og næringsstoffer og beskytter planter mod jordsygdomme. Én enkelt påføring af denne mycorrhiza er tilstrækkelig i hele plantens levetid!

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for disse og andre fremragende produkter fra anerkendte og pålidelige producenter, såsom Agrecols Rhododendrongødning, Targets Rhododendron- og Magnoliagødning og Zielony Doms Sprøjtepumpegødning til Rhododendron, Kameliaer og Andre Surbundsplanter.

Vores online-havebutik tilbyder de bedste tilgængelige gødninger til prydplanter og mange andre have- og husholdningsprodukter. Besøg vores andre afdelinger og se selv! Vore pålidelige leverandører har samarbejdet med os i årevis, hvilket gør det muligt for os at tilbyde førsteklasses rhododendrongødning med det samme. Læg dem i din indkøbskurv, bekræft din ordre, og vi tager os af resten. Vi er altid her for dig!