• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Jordbærgødning

Vi ved godt, at høst af frugt fra egne kulturer bringer masser af glæde til alle gartnere, og derfor tilbyder vi kun jordbærgødning af højeste kvalitet. Stol på os og udnyt vores tilbud for at høste rigelige afgrøder af sød, lækker frugt stadig i år. Tjek hvad vi har i vente for dig! Online Garden Seeds Market samarbejder med frugt- og grøntsagsproducenter, der nyder popularitet blandt landmænd og gartnere. Vi præsenterer herved et bredt udvalg af EC mineral NPK-gødning med forskellige tilsætningsstoffer og 100% naturlige organiske produkter beregnet til brug i organiske kulturer.

Den miljøvenlige jordbær-, vindrue- og frugtbuskegødning fra Target og den flydende jordbærgødning af samme mærke beriger jorden med humus, afbalancerer dens mikroflora med nyttige bakterier og nærer de frugtbærende planter på en gradvis og mest effektiv måde. For at beskytte jordbærplanter mod næringsstofmangel, for at forbedre deres modstand og øge deres afgrødeproduktion, vælg det omfattende mineral Florovit Strawberry and Wild Strawberry Gødning, Agrecol Strawberry og Wild Strawberry Hortifoska (fosfor-kaliumgødning til haveplanter) eller Target Strawberry, Raspberry and Wild Strawberry Gødning med mikronæringsstoffer fra Target.

Dette er langtfra ikke alt, hvad vi har forberedt på dig! Vi søger konstant efter nye havearbejdsløsninger og bestiller innovative, testede og værdifulde gødninger og planteplejeprodukter. Derfor vokser vores tilbud konstant, og vi kan altid give dig varer af høj kvalitet. Vores butik giver dig mulighed for at lagre alle årstider: et par klik eller vandhaner adskiller dig fra de bedste jordbær- og frugtgødninger. Bestil dem med en overkommelig levering til hjemmet, og spar tid takket være online shopping. Du er altid velkommen i vores online butik!