• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Prydtobak frø

Vi tilbyder frø af to enestående tobaksarter i vores kategori for Prydtobak frø - dekorativ jasmin-tobak og skovblomstrende tobak. Frømaterialet, der er tilgængeligt i vores onlinebutik, kommer fra velrenommerede producenter, hvilket sikrer høj kvalitet og fremragende spireevne. Med de rette dyrkningsbetingelser garanterer disse frø en succesfuld dyrkning.

Du vil muligvis finde vores "Roulette" sort af dekorativ dværgvinget tobak særligt interessant. Denne lavtvoksende plante har blomster i en række forskellige farver og udsender en dejlig duft om aftenen, der tiltrækker forskellige insekter. Denne sort er perfekt til blomsterbede samt til potter på terrasser og altaner. Prydtobak frø inkluderer også den dekorative jasmin-tobak, der producerer hvide, lyserøde-orange, lyserøde, lilla og skarlagede blomster. Disse blomster vil pryde din have hele sommeren og ind i den tidlige efterår.

Hvis du foretrækker noget lidt højere, kan skovblomstrende tobak være noget for dig. Den udsender en duft, der ligner dens vingede modstykke, men vokser op til 1,5 meter i højden. Planten fremviser store, hvide, tragtformede blomster på toppen af dens stængler, der tilbyder visuel interesse hele sommeren og ind i det tidlige efterår. Ideel til kantbeplantninger og rustikke haver, dens højde gør den til en passende baggrund for andre planter.

Både dekorativ jasmin-tobak og skovblomstrende tobak trives bedst på solrige steder med frugtbar, veldrænet jord. Selv hvis du er en nybegynder inden for havearbejde, skulle disse Prydtobak frø ikke udgøre noget problem. Så gå videre, vælg dine frø og forvandle din have i dag!